Svet

15 Jula, 2020 18:00

Otac se ODREKAO Tare! NE ŽELI da ČUJE više za nju!

Tara Simov više nema očevu podršku! Kako saznaje STAR, ona je zbog 33 kazne ostala bez honorara, a da sve bude još gore, njen tata Goran neće više ni da je vidi, ni da je čuje, jer ne podržava njeno ponašanje!

„MAJKA JE VODI DALEKO, MORA DA JE SKLONI IZ BEOGRADA!“

„Pre mesec i po dana Tarin otac Goran je javno rekao da više ne podržava ćerku. Mnogo je ljut zato što je ispala glupa i što je zbog drugih novčano kažnjena, pa će sad ostati bez ičega, a imala je puno planova. On je u svoju kuću u Makedoniji neće primiti, ne sme ni zbog svoje žene koja Taru uopšte ne voli. On se nje odrekao mrtav hladan jer želi da sačuva brak i život svoje dece koju ima iz drugog braka“, priča za STAR izvor blizak porodici Simov i nastavlja:

„Tara jedino ima podršku majke Miroslave i brata Vojina. Oni su joj jedina porodica. Ona je planirala za te pare koje zaradi da iznajmi stan u Beogradu i da snimi svoj prvi singl. Sada od toga nema ništa. Čula sam se sa njenom majkom, ona planira da skloni Taru iz Beograda zbog mnogobrojnih pretnji koje prima. Želi ćerki život da sačuva. Biće to jako teško, jer je Tara navikla na Beograd i neće prihvatiti odlazak, ali Miroslava je to zacrtala i neće odustati. Žena trenutno živi u Užicu, ali mi nije rekla da li će je tu sakriti dok ne vide šta i kako. Treba i ta prva pesma da se snimi, pa kad krenu promocije i gostovanja biće teško da svakodnevno putuje u Beograd”, ispričao je za STAR izvor koji odlično poznaje Taru, ali iz bezbednosnih razloga ne sme da je primi u svoj stan u Beogradu dok se ne snađe i ne vidi šta će i kako dalje.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR