Prinova Nataše Ninković
Svet

August 11, 2023 14:30

By

Neočekivane vesti rastužile porodicu: Nataša Ninković očekuje sina, svi su se nadali naslednici

Prinova Nataše Ninković bila je samo želja 

Jedna od naših najuspešnijih glumica Nataša Ninković 2021. godine otvorila je dušu i otvoreno pričala o karijeri, ali otkrila je do sada nepoznate detalje iz privatnog života.

Kako je istakla, pandemija koronavirusa pozitivno je uticala na njen rad u pozorištu.

Pročitajte Poklekla – Nataša Ninković se podvrgla estetskom zahvatu uprkos tituli najlepše

Prinova Nataše Ninković

Ata images

– Korona mi je došla u dobrom trenutku kada je u pitanju pozorište. Nekako sam u preispitivanjima da li vredi, šta vredi. Pozorište me je istrošilo, imala sam trenutak da sve to postaje jednosmerna ulica, sem publike, koja je meni uvek naklonjena i njoj sam prezahvalna. Imala sam utisak da se ja previše dajem i da ne dobijam ništa zauzvrat, a svedok sam da to može mnogo drugačije i lakše, bez toliko davanja. Bila sam na ivici, mislila sam da je sve stvar umora, ali mi se sad taj isti osećaj opet javlja – izjavila je ona i dodala:

Pročitajte Ocrnila ih – Nataša Ninković oplela po izgledu današnjih devojaka

Prinova Nataše Ninković

Foto: Ata images

– Imam utisak da sve treba da mi se poklopi kako bih ušla u neku podelu i neki novi rad, kod mene je sve to pitanje života i smrti. Na ivici sam bila da odustanem od tog nekog puta, dve godine to traje. Sad igram predstave koje imam, ali se pozorištu ne radujem kao što sam mu se nekad radovala.

– Čini mi se da mi ovde nemamo koncept kako pozorište treba da izgleda i šta ono treba da predstavlja. Iz tog razloga je nagrada “Zoran Radmilović” došla u pravom trenutku – rekla je prvakinja Narodnog pozorišta, koja ističe da joj trenutna atmosfera u tom teatru ne prija.

Pročitajte Nataša Ninković je hodajući greh – Glumica izazvala eksploziju, svi gledaju i ne veruju

Prinova Nataše Ninković

Ninkovićeva je govorila i o svojoj porodici.

– Svi su muškarci oko mene, okružena sam tom muškom energijom. Treba imati samo puno energije, ljubavi mi ne manjka. Ne nedostaje mi devojčica, volela bih da imam troje dece, i da i treće bude sin. Ne bih imala ništa protiv, samo je moja mama zbog toga tužna. Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku.

– Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne… Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: ‘Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače.‘ Toliko smo se smejale tome. Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost – ispričala je Nataša u Sceniranju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Danas

FOTO: ATA images