Svet

31 Avgusta, 2021 14:16

Rat prijatelja! Aca SKINUO Ivani spot! „Nije uplatila novac po dogovoru“!

Ivana Selakov i Aca Lukas posvađali su se samo dan nakon što su objavili pesmu „Svatovi“. Pevačica tvrdi da je prevarena, moralno i materijalno, dok menadžer i producent Ace Lukasa, Saša Mirković, tvrdi da Ivana nije ispoštovala svoj deo dogovora.

Aca skinuo Ivani spot!

Gospođa Selakov nije izvršila uplatu za Acinu učešće u spotu, nekoliko puta smo joj učinili do sada kao dugogodišnjem bek vokalu, spot je zbog toga skinut. Toliko puta joj učinjeno do sada, sad više nema – poručio je Mirković kratko za SVET.

Lukasov producent dodatno je pojasnio, zašto je nastao problem:

Ivanin tim nije platio duet Aci Lukasu kako je prvobitno bilo dogovoreno, s obzirom da je nova duetska pesma „Svatovi“ jedan od starijih Lukasovih hitova snimljen pre triedeset godina. Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi „Svatovi“. Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana –napisala je pevačica u svojoj objavi.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ