Sestra Nataše Bekvalac
Svet

January 29, 2023 16:15

By

Raj na zemlji na svega sat vremena od Beograda: Ovo je salaš Nataše Bekvalac koji pevačica izdaje FOTO

Salaš Nataše Bekvalac u Čeneju pevačici služi kao beg od realnosti

Dugo je Nataša Bekvalac zidala vilu u Čeneju nadomak rodnog Novog Sada. Pre skoro pet godina završila je sa radovima i nedugo nakon toga se uselila u novoizgrađenu kuću jer je doživela porodično nasilje od tadašnjeg muža, Luke Lazukića pa se odmah preselila tamo gde se u tom trenutku osećala sigurno.

Pročitajte: Iz doma Nataše Bekvalac ne stižu lepe vesti – Pevačica u veoma teškom stanju

Salaš Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Salaš Nataše Bekvalac u Čeneju pravi je raj na zemlji.Čitavo imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, a oko kuće drveće pravi debeo hlad. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost. Natašina vila je opremljena i najluksuznijim nameštajem. Kuća poseduje dva dnevna boravka, nekoliko spavaćih soba i kupatila. Jednu od soba Nataša je namenila onima koji su romantični, a u njoj dominiraju cvetni dezeni.

Ovu oazu mira koristi i sama pevačica, koja neretko tu boravi sa ćerkama Katjom i Hanom, a nema sumnje da će i više vremena provoditi tu sada kada je odlučila da se povuče iz medija i sa scene, te da se posveti stvaranju muzike. Međutim, kako je prošla epidemija korona virusa, pop pevačica je shvatila da može i da zaradi od svoje vikendice pa se tako salaš Nataše Bekvalac može naći na sajtovima za iznajmljivanje nekretnina.

Pročitajte: Kao gumicom je izbrisala sve što je asocira na teške dane – Zavirite u renovirani dom Nataše Bekvalac FOTO

Kako mediji prenose, pevačica za dan prihoduje od vile 800 evra, a Katarina Grujić i Marko Gobeljić su upravo tamo upriličili opštinsko venčanje.

Pročitajte: Ćerka Nataše Bekvalac već sad je modna ikona – Ovakav stajling bi poželela svaka devojčica FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 22:22 House (@22.22house)

Podsetimo, iako je imanje kompletno zagrađeno, nekoliko puta su lopovi provaljivali. Dok je sređivala vili, lopovi su tokom noći pre jedno četiri godine upali na imanje i odneli alat iako je tada zaposlila čuvara. Takođe, pre malo više od godinu dana, pevačica je doživela pakao kada je na njeno imanje u Čeneju upao nepoznati muškarac.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram