Scandal

August 22, 2020 18:00

By

Sandra Afrika IZVISILA zbog Kije! Nova PLJUVAČINA na pomolu!

Iako je reklamnu najavu za predstavu “Ko ti trese trešnjicu” snimio sa Sandrom Afrikom s kojom je imao i premijeru iste, Dragan Marinković Maca u ceo projekat ubacio je i Kiju Kockar. I tada je, kako piše SCANDAL! nastala opšta pometnja!
Naime, Maca očito nije znao, ili se pak na to nije obazirao da se Kija i Afrika ne podnose, i to još od 2018. godine! U svakom slučaju povod za sukob dve pevačice bio je, navodno, Vladimir Volkov, Sandrin bivši, pa je Afrika s tim u vezi pre tri godine rekla sledeće:
– Vladimir je slobodan momak i može da radi šta hoće. Kija je njemu samo još jedna u nizu devojaka sa kojima se druži. Kristina nije njegov tip i najviše što može dobiti od njega jeste se*s – kombinacija. Njoj će takav odnos imponovati – rekla je Afrika, a Kristina joj nije ostala dužna:

– Sandru znam i ne mogu da verujem da je ovako nešto izjavila. Ja sam postala bliska mogu samo u njegovim mislima, jer ja tog njenog bivšeg nikad nisam ni uživo videla. Ne znam ko stoji iza svega ovoga, ali Sandra, ako si stvarno ovo izjavila, onda je to sramno – odbrusila joj je tada Kija, a kada su je nedavno pitali zašto je otela Sandri ulogu, Kristina je objasnila da nema ništa s tim, te da o ulogama odlučuje reditelj i producent. U svakom slučaju, ne miriše na pomirenje dve inače koleginice sa estrade!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!