Svet

13 Avgusta, 2020 15:00

Sandra Afrika sa BIVŠIM! Zgrada se zida, oni UŽIVAJU!

Sandra Afrika ne samo da se ne žali na besparicu nego sa bivšim dečkom, a sadašnjim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem razvija novi biznis, prenosi SVET. Oni u Šapcu grade luksuznu zgradu!

ZAJEDNO ULAŽU U NEKRETNINE!

„Zbog pandemije sve je stalo, a mi ne možemo da sedimo i čekamo da nam nešto padne sa neba, pa smo odlučili da se bavimo nekretninama. Zgrada u Šapcu polako niče. Imaće dva sprata, ukupno 13 stanova. Verovatno ćemo po jedan da zadržimo za sebe, ali ako se sve rasproda, lako ćemo drugu zgradu da napravimo.”

Iako su se emotivno razišli, zajedno prave i veliku vikendicu na Savi u Beogradu.

„E to nije na prodaju, već samo za odmor i naše goste. Postavljeni su temelji, kreće gradnja, imaćemo bazen i sve što je potrebno za kompletan ugođaj”, kaže Aleksandar za SVET, a Sandra objašnjava:

„Ako su ljudi zreli, normalni i raziđu se bez teških reči i u miru, poslovna saradnja je moguća, kao i prijateljska. Mi smo živ primer i kao poslovni tandem sjajno funkcionišemo. Kada ćemo da radimo i ulažemo ako ne sad dok smo u punoj snazi.”

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: SVET