Sin Ane Bekute
Svet

6 Septembra, 2022 22:13

Ovo je žena koju Ana Bekuta nije želela za snaju: Igor je više ne krije (foto)

Sin Ane Bekute Igor Polić ponovo voli. Da je Igor okončao brak sa suprugom Jelenom i to još 2006. godine, znaju njegovi najbliži, kao i da je njegovo srce potpuno osvojila Tamara Videnović iz Niša, piše Hello!. Njihov susret bio je sudbinski, a ljubav im se dogodila na prvi pogled, kako obično i biva kada je reč o pravim i istinskim emocijama. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a varnice između Igora i Tamare su odmah sevnule.

Pročitajte: Morala je da se umeša – Ana Bekuta jedva spasila sinu brak, a evo kako izgleda njena snaja Jelena (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Da je ljubav jača nego ikada dokaz je i pojavljivanje zaljubljenog para na venčanju ćerke Mire Škorić. Igor i Tamara na svadbu su došli zajedno sa Anom Bekutom i celo veče uživali u dobrom provodu.

Pročitajte: Ana Bekuta dala otkaz sinu – Niko ne veruje da je njegovo mesto ustupila ovom čoveku 

Sin Ane Bekute

– Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest. Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca – rekao je izvor vrlo blizak porodici Ane Bekute za „Lepu I srećnu“ i istakao da to što je Igor predstavio Tamaru svojoj deci, Branku i Sonji, svedoči o tome koliko je njihova ljubav jaka, a zajednički planovi ozbiljni.

S obzirom na to da je pevačica oduvek bila na strani svoje bivše snaje, te navijala za njeno i Igorovo pomirenje, mnogi su se iznenadili što se pojavila u društvu njegove nove izabranice. No, očigledno je da je Ana odlično prihvatila novu snajku.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO!

FOTO: INSTAGRAM