Svet

13 Avgusta, 2022 17:00

Porodično prokletstvo: Zlatin sin prokockao ogromne pare, pevačica vraćala dug u ratama

Sin Zlate Petrović prokockao ogromnu sumu novca

Zlata Petrović godinama je živela u agoniji, boreći se da spase starijeg sina, kog je dobila u braku sa Hasanom Dudićem, a sve vreme je krivila sebe.

Sin Zlate Petrović upao u ozbiljne probleme

– Moja majka se kockala. Kod nas je bilo uobičajeno da danas imamo puno, a da sutra nemamo ni dinara. Ona je bila pevačica i ja sam talent za muziku nasledila od nje. Prvi put sam ušla u kafanu kada sam imala 17 godina jer nisam mogla više da podnosim da jedan dan imamo pune kese para, a drugi dan nemamo šta da jedemo. E kada sam osetila svoje pare, rekla sam sebi da je to moj život i više nisam prestala da pevam. Posle je majčin porok prešao na mog sina i on se godinama lečio od kocke. Bilo je mnogo teško. Morala sam da trčim i radim za svoju porodicu, pa za širu familiju, koja je siromašna, i njih sam obezbedila… Sve sam morala sama da obavim jer sam veoma odgovorna osoba. Plakala sam danima znajući da moj sin ide da prokocka sve što zaradim, a šta ćeš, to je život… Petnaest godina sam ćutala i vraćala sve njegove dugove, koji nisu bili mali, a onda sam jednog dana rekla sebi Dosta je. I stavila sam tačku na to. To je bio kraj. Dosta sam ja sebe krivila za sve to – ispričala je Zlata za Svet kroz kakvu je muku prošla, ali na svu sreću, Miki je pobedio porok, uspešno se bavi muzikom i u odličnim je odnosima i sa majkom i sa ocem, a podario im je i unuke.

Pročitajte: Majka kakvu bi svaki sin poželeo – Zlata Petrović se napila sa Jovanom i njegovim društvom

zlata petrović sin

Rajko Ristić

Iako se Zlata jako plašila da i mlađi sin Jovan kog ima sa Zoranom Pejićem Pejom ne povuče gen na babu, to se nije desilo. Osim što je pravi lepotan, Jovan studira i radi, a često i prati majku na javnim dešavanjima, gde uvek privuče pažnju.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ