Scandal

26 Januara, 2021 15:15

Slađa Allegro – najbolje pesme u FILMSKOM aranžmanu! (VIDEO)

Pevačica Slađa Allegro, pre dvadeset dana započela je projekat „Muzika iz starog filma“, gde je svoje već velike hitove svojoj vernoj publici predstavila u novim aranžmanima. Najlepšom baladom iz svoje karijere, Slađa Allegro zatvara projekat „Muzika iz starog filma“.

Najbolje pesme u intimnom aranžmanu

Projekat koji je Slađa mesecima radila sa svojim timom na čelu sa producentom Sharanom Allegro, naišla je na pozitivne komentare njene publike. Od deset pesama koliko ih je u okviru projekta, numere „Na tvojoj strani“, „ Hrabro srce“i „Grešne duše“ su u isto vreme bile u samom vrhu trending liste Youtube-a.

Svaka pesma je urađena sa puno ljubavi, a svaka numera koja se našla na Slađinom Youtube kanalu je odsvirana i otpevana uživo. 

Ovaj projekat je odraz dugogodišnjeg rada i saradnje prvenstveno između Sharana i mene, a zatim i sa ostalim saradnicima iz benda. Pokušali smo da napravimo zbirku pesama koje publika već doživljava kao svoje, ali ovoga puta u nekim novom filmskom aranžmanu. Iako sada one nisu namenjene klubovima jer su u sporijem, intimnom aranžmanu, a po reakciji publike vidim da im se jako dopada. Svaka pesma ima svoju priču koju sam otpevala na način na koji osećam sada i u kontekstu čiste emocije – izjavila je Slađa.

Sa druge strane Sharan tvrdi da se radeći ovaj projekat se veoma zabavljao, ali istovremeno pokušao da napravi nešto novo.

Ja se uvek zabavljam i uvek pokušavam da napravim nešto novo. Ovoga puta sam pokušao da napravim muzički film o nama i mislim da se u svim pesmama čuje ljubav između nas koji pravimo i sviramo muziku sa Slađom – izjavio je Sharan.

Poslednja pesma koja je publici predstavljena u okviru projekta „Muzika iz starog filma“ je numera „Imendan“, sa kojom se mnogi godinama poistovećuju.

FOTO: PROMO