Stan Ane Bekute
Svet

October 5, 2023 22:05

By

Ana Bekuta posle Mrkine smrti napravila promene u porodičnom domu: Ovako sada izgleda njen luksuzni stan (foto)

Stan Ane Bekute je spoj elegancije i luksuza

Ana Bekuta posle smrti partnera Milutina Mrkonjića, živi veoma mirnim i povučenim životom, a na koncertima i slavljima prijatelja i kolega pojavljuje se samo kako bi ih ispoštovala. Život je, posvetila porodici, sinu i unucima.

Stan Ane Bekute

Ata images

Stan Ane Bekute sada je postao njihov drugi dom, jer sve više vremena provode u njemu, kako pevačica ne bi bila usamljena. A, svaki kutak u Aninom domu odiše ljubavlju i toplinom u kojoj uživaju njeni unuci.

Stan Ane Bekute

Rajko Ristić / Dom Ane Bekute nekada

Dnevni boravak uređen je u salonskom stilu, a nekada su u njemu bili dominantni srebrni tonovi i zelena boja, dok sada izgleda malo drugačije. Sve je pažljivo dekorisano, pa ceo prostor ima posebnu toplinu.

Stan Ane Bekute

Rajko Ristić / Dom Ane Bekute nekada

I dok je dnevni boravak pun uspomena i detalja, kuhinja u kojoj se domaćica izuzetno snalazi bele je boje i uređena je u minimalističkom stilu.

Pročitajte Mršava i skromno obučena – Ovako je Ana Bekuta izgledala pre 50 godina 

Čitav prostor odiše šarmom, koji je za Anu prepoznatljiv, a svuda se mogu videti fotografije na kojima njen preminuli partner i njihove zajedničke fotografije.

stan ane bekute

Ipak, diva narodne muzike odlučila je da posle Milutinove smrti napravi određene promene u njihovom domu. Promenila je boju zidova, dodala neke detalje…

A, to sve se može videti na videu koji je objavila Milica Pavlović.

Stan Ane Bekute

Instagram / Dom Ane Bekute sada

Milica je napisala da je posetila koleginicu kako bi preslušala njene nove pesme. A, upravo za nove pesme, projekte, nastupe i sve poslove, pevačica puni baterije na prostranoj terasi koja je njena oaza mira.

stan ane bekute

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM