Teodora Džehverović 11
Svet

28 Decembra, 2020 20:00

SVADBA NA POMOLU? Teodora se OGLASILA nakon vesti da ju je Nino VERIO!

Prema pisanju domaćih medija, pevačica Teodora Džehverović dobila je verenički prsten od svog dečka, košarkaša Nina Čelebića.

Nino verio Teodoru na snimanju emisije?

Naime, u medijima je poput bombe odjeknula vest da je Teodora na snimanje jedne emisije došla u pratnji svog partnera Nina Čelebića koji je tokom snimanja prišao pevačici i izvadio verenički prsten. Ovim povodom oglasile su se Teodora i njena majka Gordana Džehverović a evo šta su rekle o veridbi. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ! N I N O C E L E B I C (@ninocelebic)

-Molim, kad to? Šta se piše? Ja ne znam ništa o tome. Danas baš puno šijem, nisam ništa u toku, znam da ide sa snimanja na snimanje danas, svratila je samo kući nakratko po neku košulju i da jede, pa je opet izašla… Ali ništa mi nije rekla, možda je ovo iznenađenje i za mene. Iskreno, sviđa mi se što je ona pozitivna, nema više onog da se krije, nema stresa,svađa. Opušten je, meni je bitno da pozitivno deluje na nju – rekla je Goca za Pink.rs, a potom se javila Teodora i dodala:

-Nije istina, javila bih ja! Svakako, hvala vam što ste hteli da čestitate, ali nije istina, polako, polako – rekla je ljubazno mlada pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Podsećanja radi, Teodora je u julu mesecu priznala da je u vezi sa košarkašem iako se dugo pre toga spekulisalo o njihovoj romansi.

-Iskreno, danima unazad me svi živi zovu da me pitaju o čemu se radi. Ja sam se sklonila, jer smatram da treba da sačuvam što više mogu svoju ptivatnost. Međutim, oboje smo odlučili da nema potrebe da krijemo bilo šta – rekla je pevačica svojevremeno i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

-Tako je, u vezi sam sa Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka.Moram da kažem da je zaista na mestu. Pre svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo. Zna da svira klavir, ali ono što je najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali i kao da sam pronašla mušku verziju sebe. Naravno postoje i stvari u kojima se razlikujemo, ali devedeset posto stvari nam je povezano i imamo toliko tema za razgovor, a to je najbitnije – rekla je Džehverovićeva za IDJ TV.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!