Svet

30 Jula, 2021 20:50

Tara preti SAMOUBISTVOM! Ša ne sme da je OSTAVI!

Tara preti samoubistvom!

Otkako su izašli iz rijalitija Nenad Aleksić Ša i Tara Simov imaju vrlo turbulentan odnos. Ipak, njihov bivši cimer Marko Đedović ističe da reper neće smeti da ostavi svoju dragu jer, kako kaže, ona je pretila da će se ubiti.

Tara preti samoubistvom!

Ša se plaši da raskine sa Tarom. Mislim da su njemu već neke stvari jasne, ali ne sme da je ostavi jer je ona zapretila da će, ako se to desi, prerezati sebi vene. Ša ima traume iz prošlosti jer mu se bivša devojka udavila sa porodicom. To mi je sve ispričala njegova rođaka. Otkako je izašao iz rijalitija, jednom se nakratko video sa roditeljima. Kažu da se skroz promenio. Pa, njegovi najrođeniji ga ne prepoznaju. Čak ljudi razmišljaju da odu u neki manastir da probaju i na taj način da mu pomognu. Kakav god da je i kako god da se ponaša, on je njihov sin i logično je da mu žele najbolje – kaže Marko za Svet i dodaje da je upoznat sa incidentom koji se desio u Skoplju:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Djedovic (@marko_djedovic__)

Kako čujem, Tara je izgrebala Nenadov auto. On je tu prilično burno odreagovao, a problem u celoj priči je bio taj što su u tom momentu sedeli sa njenim tatom, koji je nešto malo stariji od Ša. Naravno, ona se tu naljutila, ishisterisala, onda su se otpratili sa Instagrama, pa sad, koliko vidim, opet se prate. Mada, nisam siguran da je to kod njih zaistinski raskid, to mi više liči na njihovu jeftinu patetiku. Oni su samo kineska, jeftina kopija Lune i Marka. Bizarne su mi i jedna i druga priča, a u prvoj se Marko lepo udomio. Što se tiče Ša, njega drma kriza srednjih godina u kombinaciji sa narcisoidnim šizofrenim ponašanjem. Ja se iskreno plašim da se taj njihov odnos ne završi kobno – kaže Đedović.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ