Duško Tošić posle razvoda
scandal

March 9, 2020 20:00

By

OVO DUŠKO KRIJE OD JK! PROPADAJU mu milioni u Kini! Upao u ozbiljne probleme!

SCANDAL U NOVOM BROJU DONOSI!

Korona virus koji se širi po Kini, ali i ostalim delovima sveta posebno je uzdrmala Duška Tošića jer ima fudbalski angažman u Gvangdžou koji traje do maja ove godine, međutim, fudbaler je sada na prinudnom odmoru jer je tamo stanje opsadno!

Kupite SCANDAL! Zaratile žena i majka Novaka Đokovića: JELENA DOSTA JE, NE UNIŠTAVAJ MI DETE! Ovo je ISTINA O DUŠKOVOJ LJUBAVNICI! Marko i Jelena će UNIŠTITI LUNU! (VIDEO)

Posle toliko godina istina o vezi Rade Manojlović i Milana Stankovića ugledala svetlost dana! Ko je koga varao?!

Ovo niko nije očekivao – Kija čestitala Luni rođedan! Pa žestoko isprozivala Anu Korać i Taru Simov!

Duško je u nebranom grožđu – korona ga je uništila!

– U Kini je sezona obustavljena, svi su u strahu od opasnog virusa, pa je Duško zbog toga u Beogradu. Trenira sa Dekijem Stankovićem u Zvezdi da bi ostao u formi, ali svakako bi mu više odgovaralo da se što pre vrati u Kinu jer ovako gubi veliki novac – objašnjava izvor magazina SCANDAL! i dodaje:

– Dobija Duško redovnu platu, ali nema premija i bonusa koje dobija za svaki gol ili dobru asistenciju, te odbranu! Kada se to sve sabere na kraju meseca, i od toga bude lepa cifra, ali sada je sve zamrlo! Veliko je pitanje i do kada će epidemija trajati, jer Duško, iako Zvezdu voli svim srcem, želi bar još jednu sezonu u Kini gde može da dobije milione! Sad je to sve pod velikim znakom pitanja zbog virusa, Duško brine, a neće ništa da kaže Jeleni da se ne bi sekirala. Sve to drži u sebi i nada se najboljem. Sa druge strane, JK ga najbolje poznaje i vidi da nešto nije ok, ali on neće da joj se žali. U svakom slučaju, može uvek da ostane u Zvezdi ako u Kini ne bude uskoro bolje stanje, uostalom, on uvek ima otvoren poziv za taj klub, što je i javno potvrđeno – zaključio je izvor magazina SCANDAL!.

AUTOR: Scandal

FOTO: ATAImages