Zoranini silikoni
ŠOK

17 Juna, 2022 14:00

Drastična transformacija: Zoranu urnisali zbog bujnog poprsja. Imam 600 kubika, sebi sam savršena… (foto)

Zoranini silikoni izazvali buru na društvenim mrežama, blogerka se ne obazire 

Naša blogerka Zorana Jovanović Zorannah našla se na meti oštrih komentara zbog ogromnih grudi. Naime, njena poslednja objava u nizu na Instagramu je izazvala pravi haos. Fotografija na kojoj Zorannah pozira u kupaćem kostimu, na kojoj je njeno bujno poprsje u prvom planu je naišla na oprečne komentare.

U prvi mah je bila nezadovoljna svojim grudima, pa je rešila da uradi ispravku, te je umesto 325 kubika stavila 600.

Pročitajte: Zorannah objavila nikad provokativniju fotografiju, a jedan detalj je svima ZAPAO ZA OKO 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Mislim da i vrapci na grani znaju moju priču o grudima. Nisam nikada razmišljala da ih uradim, nisam imala manjak samopouzdanja. Jedan dan sam samo ustala i nešto me je nateralo da odem i da se operišem po prvi put. Doktor i ja se nismo baš lepo razumeli i uopšte nisam bila zadovoljna svojim grudima. Imala sam 325 kubika, nije bio visoki profil, bio je srednji. Bila sam mnogo nesrećna sa tim grudima. Nisam mogla da se pogledam u ogledalo, bila sam očajna. To je bilo leta 2020. godine i mislim da te godine imam najmanje fotografija u kupaćem kostimu. Toliko nisam bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Onda sam ja rešila da to popravim. Išla sam na konsultacije kod pet – šest lekara i pokazala im fotografiju – priča ona bez ustručavanja i dodaje:

– Želela sam dve okrugle lopte koje mi stoje ispod nosa. Nažalost, to je potpuno nemoguće. Htela sa taj izgled veštačkih grudi da se vidi da nisu moju. Ja sam grudi prvi put uradila sa 28 godina. Ponovo sam otišla kod svog doktora i objasnila mu da hoću visok profil, da neću da mi budu puno razmaknute. Volela bih da ne nosim brus, a da to lepo izgleda. On je tada meni rekao da mi je to 600 kubika i tada sam mu rekla: Radi šta hoćeš samo mi napravi da mi ovakve budu grudi.

Pročitajte: Zorannah ugradila OGROMNE silikone – Fanovi je ispljuvali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Zorana kaže da se ne obazire na negativne komentare, jer smatra da izgleda savršeno.

– Ja sebe trenutno obožavam. To dugo nije bio slučaj. Kada sebe pogledam u ogledalu kada sam gola, ja sebi izgledam fenomenalno i to je na kraju dana ono što je najbitnije – priča ona, otkrivajući da je ugradila 600 kubika silikona u grudi:

Pročitajte: Blogerka Zorana spaja nespojivo: Nosi najmoćniji trend koji osvaja žene!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

– Kada sam prvi put izašla u javnost ja sam rekla da je moja veličina 600 kubika i svi su bili šokirani. Ti komentari, taj stepen negativnosti, ja sam bila šokirana. Na kraju dana, šta koga to zanima, ovo je moje telo. Možda vi ne mislite da sam ja zgodna, da sam ja riba, ali meni je bitno šta ja mislim. Ja sebe kad pogledam u ogledalu ja sebi gorim.

– Danas objavim ovu sliku, i ta količina negativnosti, kakve sam ja komentre dobila. Došlo je do toga da ja ukinem komentare. Nema potrebe da ja gledam negativne komentare, a sebi sam tu prelepa. Tu nisam sebe tu fotošopirala, tu sam bez šminke. Pustite ljude da imaju njihove izbore, nemojte da namećete svoje – ispričala je ona između ostalog u svom obraćanju pratiocima.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Instagram / instagram Screenshot