Anastasija Ražnatović poklon za Dan zaljubljenih svet portal svet
Svet

January 23, 2024 09:00

By

Izgled Gudelja nakon operacije zapanjujuć: Anastasija ga gleda u neverici, samo je ovo izustila

Izgled Nemanje Gudelja nakon operacije je neverovatan

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj pokidao je meniskus kolena i čeka ga pauza između dva i tri meseca. Izgled Nemanje Gudelja nakon operacije definitvno se ništa nije promenio a njegova supruga Anastasija Gudelj podelila je na Instagramu njihove zajedničke momente.

Izgled Nemanje Gudelja nakon operacije

Instagram

Izgled Nemanje Gudelja nakon operacije – Fudbaler blista pored drage

U storiju Cecine ćerke vidimo izgled Nemanje Gudelja nakon operacije i njegov širok osmeh na licu na šta je Tasa veoma ponosna.

Pročitajte Anastasija Ražnatović pokazala kako da se obučete za malo novca – Ovo je idealna zimska kombinacija (foto)

– Večera sa mužićem – napisala je Anastasija na engleskom jeziku.

Izgled Nemanje Gudelja nakon operacije

Instagram

Izgled Nemanje Gudelja nakon operacije – Tasa prepeonosna na svog supruga

Anastasija se, inače, nakon njegove operacije nakratko povukla sa društvenih mreža, a onda je kroz nekoliko dana pozirala bez trunke šminke, dok je kosu vezala u rep i umor na njenom licu bio je vidljiv.

Pročitajte Nemanja Gudelj u kolicima – Oglasio se posle operacije rečima od kojih su svi strepeli (foto)

Podsećanja radi, defanzivac je pokidao meniskus kolena i prema pisanju brojnih medija oporavak od operacije koja će uslediti iziskuje nekoliko meseci. Minimum tri meseca biće van stroja, ali je pitanje da li bi i posle oporavka uspeo da se vrati u pravi ritam za početak turnira. Po nalogu lekara, Nemanja je morao na hitnu operaciju. 

Izgled Nemanje Gudelja nakon operacije

Guliver Getty Images

Na sreću, fudbaler se oseća dobro, a podrška Gudelju nakon operacije definitvno nije izostala…

ako je suditi po njegovom osmehu i fotografiji koju je objavio. Međutim, i dalje je neizvesno da li će se opraviti do početka Evropskog prvenstva. Nemanjin saigrač objavio je na Instagramu njegovu fotografiju na kojoj je fudbaler u kolicima uz reči:

Pročitajte Bol na Nemanjinom licu neopisiv, pomoć lekara nije vredela – Isplivala fotografija fudbalera u trenutku nesreće 

– Jedan dan manje do tvog povratka – a Gudelj je istu podelio sa svojim pratiocima. Ono što je svakako mnoge zaintrigiralo jeste da se putem druptvenih mreža niko nije oglasio povodom njegove povrede, a to svakako nije učinila ni Ccea koja je u odličnim odnosima sa zetom i mezimicom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram