Aco Pejović
Star

3 Maja, 2021 11:00

Aco Pejović OTKRIO kako se OKUMIO sa Aleksandrom Prijović!

Aco Pejović je kum Aleksandri Prijović, a sada je otkrio kako su se njih dvoje okumili. Prija ne krije da je srećna što je poznati pevač kum.

Pevači i kumovi!

Ovo dvoje pevača bili su gosti emisije „Premijera Vikend Specijal” gde su otvoreno pričali o svom kumstvu, ali i prijateljstvu koje je prethodilo.

Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sednemo da pevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu – rekla je Aleksandra, prenosi Kurir.rs.

Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu „Gotovo, vodi“. Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kumrekao je Aco u emisiji „Premijera Vikend Specijal – i dodao:

Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati… Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu. – zaključio je on, piše Kurir.rs.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/BOJAN VUKOVIC