Scandal

13 Aprila, 2021 18:00

Ana ZABRINUTA zbog Mrke! SLOŠILO mu se zbog PROŠLOSTI!

Serija „Porodica” koja se nedavno emitovala na Javnom servisu izazvala je burne reakcije u javnosti, a samim tim i kod aktera tog vremena. Jedan od onih koji je ponovo preživljavao hapšenje bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića je Milutin Mrkonjić, koga su neke scene jako pogodile, da mu se čak i slošilo, piše SVET.

Pogodilo ga sećanje na Slobu

Iako u momentu hapšenja nije bio u vili Mir, upućen je u sve što se dešavalo te tri kobne noći.
Na stranu što serija, po njegovom mišljenju, nije verno prenela sve činjenice i detalje iz tog perioda, sve je to preživeo ponovo, prisetio se velikih razočarenja i izdaja koja su se desile, a pošto je već narušenog zdravlja, Ana se baš zabrinula. Pa je morao da popije lek za smirenje. Čak i je rekla, da je znala da će tako sve da ga pogodi, ne bi mu ni dala da gleda seriju. – ispričao je za SVET izvor blizak ovom paru.

 

Opet se stranka, čiji je počasni predsednik, spominje kao nešto loše što je naš narod zadesio, a iako nije bio akter, sve ga to pogađa, pa se odrazilo i na njegovo zdravlje, raspoloženje ali i na odnos sa Anom u jednom trenutku, koja je probala da ga uteši i smiri – zaključio je izvor SVETA!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET