Bivši dečko Aleksandre Prijović svet portal svet tabloid svet
Svet

November 7, 2023 16:03

By

Ljuba Perućica nije jedini, Prijovićka bila u vezi i sa ovim poznatim dasom iza koga su dva braka

Bivši dečko Aleksandre Prijović je poznati bosanski pevač

Aleksandra Prijović u srećnom je braku sa Filipom Živojinovićem, ali javnost ne prestaje da se zanima za njene bivše ljubavi. I dok za vezu sa Ljubom Perućicom svi znaju, manje je poznato da je bivši dečko Aleksandre Prijović bio i bosanski pevač Amar Gile Jašarspahić.

Bivši dečko Aleksandre Prijović svet portal svet tabloid svet

Rajko Ristić

Ova činjenica je malo poznata javnosti, zato što veza popularnih pevača nije dugo potrajala. No, Amar ne krije da je bio u ljubavi sa pevačicom, a jednom prilikom je izjavio da je veoma poštuje i kao čoveka i kao umetnika.

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović raskrinkao pevačicu i njenu majku – Evo kako su se ponašale prema njemu posle raskida 

– Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima. Ja nju strašno volim i poštujem i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza – rekao je Amar.

Instagram

Lepo mišljenje o Aleksandri ima i Ljuba Perućica, sa kojim se zabavljala pre veze sa Filipom.

– Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, „ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..“. Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice – izjavio je Ljuba, koji je u korektnim odnosima i sa Aleksandrinim suprugom.

Pročitajte Ljubav s njom ga i dalje prati – Ljuba Perućica pokazao Prijinu sliku a supruga mu pred porođajem

Inače, Ljuba je nedavno izjavio i da je njegova supruga Katarina planirala da ide na Prijovićkin koncert u Beogradu, ali da nije uspela da ode jer se zbog trudnoće nije osećala dobro.

Bivši dečko Aleksandre Prijović svet portal svet tabloid svet

Instagram

Aleksandra je danas u srećnom braku sa Filipom, dok Ljuba Perućica čeka dete sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, a Amar Gile je nedavno dobio drugog sina, u drugom braku.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM