Bolest Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

February 27, 2024 15:51

By

Ceca sa infuzije stigla na snimanje Zvezda Granda, pa otkrila sve o bolesti s kojom se bori duže vreme

Bolest Cece Ražnatović traje danima

Bolest Cece Ražnatović bila je razlog zbog koga je folk diva propustila prethodno snimanje Zvezda Granda. Međutim, danas se pojavila i otkrila sa čim se sve bori u poslednje vreme.

Bolest Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Nešto sam nadrljala zadnjih 10 dana, dva puta virus, stomačni, pa sam odsustvovala od snimanja, pa sad za vikend pluća, kašalj, non-stop sam na infuzijama. Inače, imam dobar imunitet ne znam šta je ovo, neka strašna epidemija – rekla je Ceca.

Pročitajte Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi – Bila mi je majka

– Ja ne mirujem, nikako da se zalečim. To mi je sin upravo rekao “Molim te, ženo, napravi pauzu” – rekla je Ceca kroz osmeh, otkrivajući da je ponovo spremna da se nađe u ulozi članice žirija.

Bolest Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Ceca je nedavno prokomentarisala i promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu.

– Neće to dugo da traje. Sad ću videti kako radi Keba, ne znam ne poznajem ga godinama je čovek od iskustva što se estrade tiče – rekla je i prokomentarisala njegovu izjavu da će njegov kandidat da pobedi: “Koji njegov kandidat? Saša Popović… Neka pazi da ne izgori”, rekla je šaljivo.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES