Bračni par Jelena i Vito
Svet

October 12, 2022 18:45

By

Scena koju retko viđamo: Jelena Veljača u izlasku sa suprugom, pogledajte kakav je to muškarac (foto)

Bračni par Jelena i Vito uživaju u ljubavi, ne skrivaju se 

Jelena Veljača i Vito Turšić otputovali su u Berlin, čime se ona pohvalila na društvenoj mreži. Glumica i njen suprug maločas pomenuti Vito, uživali su u Berlinu, a fotkama s putovanja pohvalila se i spisateljica na Instagramu. Tako je fnovima putem Instagrama otkrila da su uživali u šetnji, na večeri pa i u šopingu, a na gotovo svim fotografijama razmenjivali su nežnosti i strasne poljupce.

Pročitajte: Jelena Veljača i Janko Popović Volarić – Novi početak nakon razvoda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Fanovi na društvenoj mreži su im poručili da su predivan par.

– Ljubav po celom svetu – jedan je od komentara, na što je Jelena odgovorila:

– Da, to je plan.

Pročitajte: Prelepo – Jelena Veljača oduševila srećnim vestima, ogromna radost (foto)

Foto: Instagram

Podsećanja radi, Jelena Veljača iza sebe ima dva braka – prvi je bio s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine. Tri godine je bila u braku i s glumcem Draženom Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene.

– Nakon dva razvoda gotovo sam izgubila veru u to da je moguća ljubav na prvi pogled. Mislila sam da mi to jednostavno nije zapisano u kartama. Imam sjajnu karijeru, ispunjen život, predivnu, zdravu ćerku, uživam u glumi, pisanju i aktivizmu. Kažem, sve je bilo tu – osim ljubavi – priznala je Jelena, koja je došla samo kao gošća Viti Turšiću u njegov video podkast “BizCasting”, a odatle otišla kao zaljubljena žena, baš kao i sam voditelj.

Pročitajte: Sreća Jelene Veljače je ogromna, njena ćerka postaje prava mala modna ikona

Foto: Instagram

– Moglo je ispasti i drugačije. Organizatorka emisije nedeljama me nagovarala da dođem kod njega u studio, a ja sam odbijala jer je emisija bila zamišljena kao razgovor sa uspešnom ženom – preduzetnicom, što ja nisam. Kad sam napokon pristala, zakasnila sam na dogovoreni sastanak: zaspala sam i u studio dojurila taksijem, bez frizure i šminke – rekla je svojevremeno Jelena Veljača.

Vito iza sebe ima brak i decu. Inače, bračni par je u junu mesecu proslavio prvu godišnjicu braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Bračni par Jelena i Vito –  Početak najlepše ljubavne priče i bajkovito venčanje

Svečanost je počela 12. juna nekoliko minuta pre podneva uz zvuke Mendelsonovog “Svadbenog marša”, a pre nego što ih je matičarka i zvanično proglasila mužem i ženom, mladina prijateljica Jana Škrgulja pročitala je pesmu Arsena Dedića “Sve te vodilo k meni”. Vitin sin Dino (14), jedno od troje dece koje ima iz prethodnog braka, doneo je venčano prstenje od žutog zlata sa ugraviranim stihom iste pesme.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot