Brat Marije Šerifović
Svet

November 9, 2023 22:00

By

Istina o Marijinom bratu koji se pojavio neočekivano: Priznanje je bilo bolno

Brat Marije Šerifović je Danijel Popović

Marija Šerifović dolazi iz muzičke porodice. Od majke Verice nasledila je sjajan glas, ali se odlučila za neki drugi žanr. Muzikom se, kao što znamo, bavi i brat Marije Šerifović, koji je široj javnosti postao poznat kao učesnik “Operacije TrijumfDanijel Popović. 

Brat Marije Šerifović

Instagram

Brat Marije Šerifović izuzetno je talentovan

Danijel se pojavljivao u još nekim rijalitijima, gde je, osim talenta za muziku, pokazao i da je sjajan imitator.

Pročitajte Marija Šerifović otvorila dušu o preminulom prijatelju – Pred smrt je uradio nešto veličanstveno za nju

Po profesiji je pijanista, ima i svoju školu pevanja. Otkako se pojavio na sceni 2008. godine, mnoge interesuje u kakvim je odnosima sa polusestrom. Da li su bliski, hoće li pasti neki duet, saradnja, bilo šta.

Brat Marije Šerifović

ATA images

Brat Marije Šerifović zauvek je dobio svog zaštitnika

Problema među njima definitivno nema, što je i Marija na određeni način potvrdila gostujući u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović. Danijel je, kako je rekla, plod vanbračne veze, odnosno ljubavi njenog oca Rajka.

Pročitajte Užasna istorija se ponavlja – Otac Marije Šerifović preti Verici i maltretira je, pevačica u strahu za majčin život

– Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno, i po meni je to pošteno.

Brat Marije Šerifović

Foto: Rajko Ristić

– Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, svu moju snagu, sva moja krila – odlučno je istakla Marija.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA images