Sestra Cece Ražnatović
Svet

6 септембра, 2023 20:00

By

Ceca i Lidija kao bliznakinje: Pevačicina sestra promenila frizuru, svi kažu da je ista Ražnatovićka

Sestra Cece Ražnatović promenila frizuru

Folk diva Ceca Ražnatović uvek je rado viđen gost na slavljima svojih kolega, ali kako sama priznaje, ne stiže uvek sve da ispoštuje, što zbog privatnih, što zbog poslovnih obaveza. No, danas je sa radošću došla na slavlje koje su organizovali Ivana Pavković i Petar Mitić, povodom prvog rođendana njihovih sinova Vojina i Vuka.

Sestra Cece Ražnatović

Ata images

Pevačica je srdačno dočekana od brojnih kolega, a društvo joj pravila sestra Lidija, koja joj je oduvek bila najveća podrška i najbolja drugarica, kako je Ceca jednom prilikom istakla.

Pročitajte Ljubav jača i od svih oluja – Portret porodice Veličković, Ceca i Lidija u zagrljaju najvoljenijih 

Sestra Cece Ražnatović nedavno je odlučila da malo promeni svoj izgled, a žene, kao što je poznato, svaku promenu počinju od frizure, pa je isto to učinila i Lidija Ocokoljić.

Sestra Cece Ražnatović

Ata images

Ona se odlučila za nadogradnju kao što je ima i Ceca, s tim što je zadržala plavu boju kojoj je verna decenijama. Prisutni novinari su ugledavši sestre zajedno prokomentarisali da su kao bliznakinje, ili da su kao crna i plava verzija iste osobe.

Pročitajte Kuća Cecine sestre će vas očarati – Nije ni nalik na pevačicinu, a kraj u kome se nalazi je kao iz bajke 

I zaista, Ceca i Lidija veoma liče, s tim što folk divu uvek viđamo nasmejanu, za razliku od Lidije koja je pred kamerama uvek ozbiljnog lica, no, lepota i kod jedne i kod druge je neosporna.

Sestra Cece Ražnatović

Ata images

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM