Ćerka Saše Matića
Svet

September 13, 2023 13:00

By

Ćerka Saše Matića je lepotica kakve se retko viđaju: Upoznajte prelepu Taru FOTO

Ćerka Saše Matića je vanserijska lepotica

Zabava koju su povodom punoletstva ćerke Ive organizovali Biljana i Aco Pejović, bila je razlog da se na istom mestu okupi skoro cela estrada. A, među njima bio je i Saša Matić, jedan od Pejovićevih najdražih kolega, sa suprugom Anđelijom i ćerkom Tarom.

Ćerka Saše Matića

Ata images

Iako je bilo za očekivati da će pogledi biti uprti u njenog slavnog oca, ćerka Saše Matića je ipak privukla više pažnje od njega.

Naime, Matićeva mlađa ćerka se posle dužeg vremena pojavila na nekom javnom događaju i svi su ostali iznenađeni, jer se čini kao da Sašina mezimica porasla preko noći.

Ćerka Saše Matića

Ata images

I dok je dosad kada su ćerke u pitanju slušao samo komplimente o tome kako su pametne i lepo vaspitane, sinoć se govorilo i o lepoti zanosne Tare.

– Ćerke vrlo često dolaze na moje koncerte. Čak me je ova mlađa pitala da li mogu da dođu na moj nastup. Ja sam joj rekao da ako misli da je to u redu, da dođe. Baš da dolazi u pola 2 noću sa 15 godina, nije u redu. Nemam ja razloga da proveravam kada one dolaze kući. Tu je mama, moja supruga Anđelija, a ona je u kući bič Božiji – rekao je Saša prošle godine.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES