Ćerka Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

March 30, 2024 18:15

By

Ćerka neće tatine milione: Svi joj zavide, a Sašu i Suzanu zbog ovog duša boli

Ćerka Suzane Jovanović ne voli eksponiranje u javnosti

Aleksandra Popović, ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića nije krenula stopama svojih roditelja, muzika je ne zanima, a ni porodični biznis. Iako je bila upisala dva fakulteta, Aleksandra je napustila oba i odlučila se da postane manikirka.

Ćerka Suzane Jovanović svet novine svet portal

Instagram

Ćerka Suzane Jovanović vrlo je skromna i ne voli eksponiranje u javnosti

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović nikada se nisu previše eksponirala u javnosti. Iako Popović ima milione i važi za jednog od najmoćnijih u ovdašnjem šou-biznisu, ćerka Aleksandra izuzetno je skromna mlada žena i nećemo preterati ako kažemo da njena skromnost fascinira.

Naime, Suzanina naslednica završila je kurs za manikirku, a potom je kod kuće počela da sređuje nokte mami i prijateljicama, da bi kada je dovoljno usavršila posao, otvorila kozmetički salon zajedno sa svojom snajkom koja je šminkerka.

Pročitajte Služavka otkrila istinu koja čuči iza zidina dvorca – Godinama je služila Draganu, ovo nije mogla da sakrije

Iako su joj roditelji milioneri, Aleksandra je rešila da sama krči svoj put, pa vredno radi kako bi izgradila svoju karijeru. Međutim, ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića očigledno želi da se ostvari na brojnim poljima, pa je, nakon što je dokazala da je odlična manikirka, rešila da se upusti u još jedan biznis.

Ćerka Saše Popovića svet portal svet

Instagram

Ona je navodno počela samostalni život, a pored manikira koji je radila kod kuće, o čemu je pričao i sam Popović, ona se na Instagramu pohvalila svojim proizvodima. S obzirom na to da je umetnička duša, Aleksandra je poželela i da se bavi izradom nakita, a neke od svojih proizvoda pokazala je i svojim pratiocima.

Ćerka Saše Popovića svet portal svet

Instagram

Jednom prilikom je Aleksandra otputovala na letovanje sa drugaricom i mogla je da bira bilo koju destinaciju na svetu, a zahvaljujući fotografijama na Instagramu, ćerka Suzane i Saše je otkrila da nije izabrala nijedno od egzotičnih i luksuznih mesta, već Grčku koja je jedna od omiljenih destinacija domaćih turista.

Ćerka Suzane Jovanović svet novine svet portal

Instagram printscreen

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram