ćerka željka šašića
Svet

16 Novembra, 2022 17:00

Potez koji boli više od uboda vrelog noža: Željko Šašić šokiran odlukom ćerke Sofije, naslednica majci slomila srce

Ćerka Željka Šašića ponovo u očevom zagrljaju 

Ćerka Željka Šašića godinama je patila zbog narušenog odnosa sa ocem a bivši muž Sonje Vuksanović i njen otac godinama je otvoreno govorio o njihovim zategnutim odnosima. Međutim, stvari su konačno krenule nabolje. Nedeljnik Star piše da je ćerka Željka Šašića viđena sa tatom i to nedavno zajedno na koncertu Peđe Jovanovića gde je Željko bio specijalni gost, a ćerka ga je bodrila iz publike.

Pročitajte: Ćerka Željka Šašića htela da se odrekne očevog prezimena – Evo šta je istina 

Željko Šašić - ostao bez bogatstva

Ata images

‒ Željko i Sofija Šašić ostavili su sve nesuglasice iza sebe. Pre mesec dana obavili su razgovor koji je rezultirao pomirenjem. Ona je sada zrela devojka i nešto što ranije nije mogla da razume sada joj je jasnije. Željko je prilikom razgovora bio pažljiv, ne skrivajući sreću što konačno sedi sa svojom ćerkom. Mnogo godina nije imao priliku da je vidi i zagrli. Sada se, međutim, sve promenilo. Svakodnevno se čuju, a on je potpuno drugi čovek od kada se pomirio sa ćerkom – otkriva izvor za Star.

Pročitajte: Ćerka Željka Šašića sva u podlivima i modricama – Evo šta joj se dogodilo (FOTO)

Foto: Instagram

Samo nekoliko meseci ranije Željko je otvoreno govorio kako sa ćerkom nema nikakav odnos.

‒ Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoji privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada je birala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom.

Ćerka Željka Šašića sigurno jeste presrećna što je ponovo u ljubavi sa svojim ocem, jer šta može biti lepše i vrednije od roditeljske ljubavi…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: STAR

FOTO: ATA images