Star

22 Marta, 2021 22:00

Drugarica OTKRIVA: „Paula se sa Tomovićem IGRA, ŠUTNUĆE ga kao i Stanija!”

Na veliko iznenađenje svih u vezu su uplovili Vladimir Tomović i Paula Hublin. Njena drugarica Lejla otkriva nam da je cela ova priča samo Paulina igra i da Vladimir nije njen tip.

Paula se igra sa Tomovićem!

Videla sam sve, pratim, i iskrena da budem, smešna mi je ta njihova priča. Poznajem Paulu i vidim po njenim izrazima lica da se njoj, ama uopšte, ne dopada Vladimir. To je njena igra, da ne kažem taktika. Vladimir se postavio kao tip koji devojkama lomi srca, veliki zavodnik i neosvojiva tvrđava. To je interesantno Pauli, pa je rešila da mu pokaže da ipak nije tako. Ona se sa njim baš igra, vidim kako mu ugađa, podržava ga u nekim stavovima, sve to radi kako bi se on vezao za nju. Kada bude uverena da se baš zagrejao, ona će izaći iz te priče i tako mu staviti do znanja ko je pobednik. Nešto slično sa njim je uradila i Stanija – priča Paulina drugarica za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666)

Ona se na početku rijalitija ohladila od Frana, dok se on sve više zagreva za nju. Nisu napolju bili toliko zajedno u smislu da se ne razdvajaju, i kada se to desilo, kada su ušli u rijaliti, Paula je shvatila da joj nije u toj meri stalo do Frana i samo se sve više hladila. Ne mogu da kažem da mi se dopada ta njena igra, ono sa Tomom je užasno bilo, ali dobro – priča nam Lejla i kaže da se čula sa Paulinom porodicom:

Jesam se čula sa njenima, ali nije na meni da pričam. Ne podržavaju je, nikako, oni su bili uz nju kada je raskrstila sa Franom, a posle Toma, sada Vladimir, ništa im se to ne sviđa. Pričaće sa njom kada izađe. Ne znam kako će da se iščupa iz svih priča, ali ona na rijaliti ne gleda kao na realan život, čini mi se da je u njenoj glavi deviza ono što se desi u rijalituju tamo i ostaje, samo što nažalost to nije tako – zaključila je Paulina drugarica za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ