Unuk Ere Ojdanića
Svet

9 Aprila, 2022 17:00

“U decu sam zakleo da Marinko Rokvić za mene ne postoji”: Era Ojdanić konačno sve ispričao

Era Ojdanića priznao šta je zamerio pokojnom Marinku Rokviću!

Iako dugo godina sa Marinkom Rokvićem nije razgovarao, posle smrti kolege Era Ojdanić nije želeo da objašnjava šta se između njih desilo. Stalno bi govorio:

Imali smo problem, i ne bih o tome. Večna mu slava, bio je dobar čovek – ali konačno, za novi broj SVETA koji je trenutno u prodaji, otvorio je dušu:

OK, po prvi put ću da pričam sada o tome. Bili smo nerazdvojni prijatelji. Visio je na Ibarskoj magistrali kod mene godinama, družili smo se. Problem je nastao kad je Nikola nastupao na Grand festivalu, pa se povela polemika šta znači orden koji je nosio na sakou, a koji liči na kukasti krst. Ja to nisam video da budem iskren, ali sutradan, posle festivala svi izveštavaju, i mene novinari zovu za mišljenje. Ja kažem, sve je bilo super, sve hvalospevi, a onda me pitaju da li sam video šta je imao Nikola na reveru. Kažem da nisam i dodam da ako je to stvarno tako kako svi pričaju, da Marinko to nije smeo da dopusti, jer njegovom sinu ne treba takav skandal na početku karjere. – za SVET je Era Ojdnaći priznao i dodao:

Marinko-Rokvic ptreminuo

IVAN VUČIĆEVIĆ

Posle nekoliko dana srećemo se Marinko i ja na nekom snimanju, ja prilazim da mu se javim, a on! Da ste vi čuli sve to što mi je izgovorio! Kako je on mene izvređao! Ja sam ostao u šoku! To me je mnogo zabolelo. Posle sam se zakleo u svoju decu da Marinko za mene više ne postoji. Posle toga nikad se jedan drugom nismo javili – iskren je bio Era Ojdanić.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ