predrag rajkovic
Svet

31 Marta, 2022 11:11

Golman Predrag Rajković opljačkan, od kuće u Francuskoj ostali samo goli zidovi

Predrag Rajković, golman reprezentacije Srbije i francuskog „Remsa“, doživeo je novi šok jer se ponovo se našao na meti beskurpuloznih lopova koji ni ovog puta nisu imali milosti. Naime, dok je slavni fudbaler u Srbiji igrao za reprezentaciju, provalnici su iskoristili prilku i natenane ispranili njegovu kuću od poda do plafona. Kako prenose domaći i francuski mediji, lopovi su očito sve isplanirali i kada su provalili u kuću imali su dovoljno vremena da iznesu apsolutno sve stvari. Ne samo skupoceni nakit njegove supruge, firmiranu garderobu, nego i tehničke uređaje, slike, tepihe, nameštaj. Sve do poslednje sitnice. Neki štetu unapred procenjuju na više  stotina hiljada evra, a nema sumnje da je bračni par Rajković zgranut.

Golman Predrag Rajković opljačkan!

Golman Predrag Rajković je sa svojom suprugom Anom, pre oko 15 dana došao u Srbiju, kako bi igrao za reprezentaciju, ali i zbog smrtnog slučaja koji je u porodici imala njegova žena Ana Rajković. Nakon utakmice sa Danskom na kojoj je čuvao gol srpske reprezentacije, Rajković se vratio u Francusku sam, dok je Ana ostala u Srbiji.

PROČITAJTE: Saša Popović progovorio o tragediji koja je njegovu porodicu zavila u crno!

Mnogi veruju da je kuća tipovana, jer su lopovi su očigledno dobro znali da srpski fudbaler, kao i njegova supruga, nisu u Francuskoj i da imaju dovoljno vremena da sve iznesu.

Da sve bude strašnije, isto se slavnom golmanu već dogodilo u Francuskoj. Predrag Rajković opljačkan, je i u februaru 2020. godine s tim što tada stan nije bio potpuno prazan.

U prvoj pljački lopovi su odneli nakit i satove, a plen bi im bio bogatiji da se nisu neprijatno iznenadili ukućanima. Naime, Predrag Rajković je sa porodicom boravio kod kuće tokom meča Remsa i Strazbura, umesto da bude na terenu. Pljačkaši su upali u kuću misleći da je cela pordica na fudbalskom meču, ali su se prevarili. Njegova supruga Ana ih je videla, uplašila se i počela da vrišti, pa su lopovi pobegli samo sa nakitom i satovima velike vrednosti.

 

Razbojnika je bilo više, a Ana Rajković je silazeći sa sprata videla jednog od lopova, otrčala je gore i počela da vrišti. Predrag je zvao policiju i kako nezvanično saznajemo, Rajkovićima je tada, čak određena i policijska zaštita. Da sve bude strašnije tada je  beba je bila sa njima u kući, ali niko nije povređen sve se završilo na šteti koja je navodno bila veća od 100.000 evra.

PROČITAJTE I: Aca Lukas dobio pretnje smrću! Oglasio se njegov menadžer, evo šta je rekao o svemu!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN