Brak Predraga i Ane Rajković svet portal svet tabloid
Svet

November 18, 2023 13:00

By

Supruga Predraga Rajkovića iskreno o ljubavnoj aferi i životu posle toga: Ovi detalji su javnosti bili potpuno nepoznati

Brak Predraga i Ane Rajković je jači nego ikada

Supruga golmana Predraga Rajkovića je za medije rekla da svi komentari, naslovi i cela drama vezana za njenu navodnu aferu su samo pozitivno uticali na njihov brak jer su se još više zbližili i taj skandal nije nimalo napravio pometnju kada je njihova ljubav u pitanju.

Brak Predraga i Ane Rajković svet portal svet tabloid

ata images

Brak Predraga i Ane Rajković je idiličan

Ana Rajković je istakla da je veoma lako, a i lepo biti supruga fudbalera jer ona svog supruga prati kroz mnogo trofeja i uspeha, a njihova deca sve to gledaju i pamte lepe trenutke.

“Mogu da vam kažem da nije teško biti žena fudbalera. Nekada su muževi išli u rat, a ovo je mnogo lepo. Supruga pratim kroz mnogo trofeja i uspeha. Naša deca sve to gledaju i pamte divne trenutke. Odrastanje naše dece je prelepo uz roditelja koji je profesionalni sportista. Ima mnogo benefita, deca govore više stranih jezika…” – rekla je Ana za Informer.

Sinovi Ane i Predraga vole sport i dok jedan već trenira fudbal i košarku, drugi želi da bude tatina kopija i da postane golman.

“Relja već trenira fudbal, ali voli i da jaše, da trenira košarku… On prosto voli sport, dok Tadija želi da bude golman. Tadija je tatina kopija. Želi sve da radi kao tata, jer mu je on uzor i inspiracija, a meni je zbog toga neizmerno drago” – objasnila je.

Brak Predraga i Ane Rajković svet portal svet tabloid

ata images

Uspešan brak Predraga i Ane Rajković zasnovan na poverenju i ljubavi

Supruga Predraga Rajkovića je rekla da joj veoma imponuje što je supruga fudbalera, a za svog supruga je rekla da je jako duhovit i brižan otac.

“Ne samo da mi ne smeta već mi je čast što sam žena fudbalera, tačnije, žena Predraga Rajkovića” – naglasila je Ana.

“Peđa je veoma duhovit čovek, simpatičan je i osećajan. Više puta me je iznenadio na prelep način. Brižan je muž, ali i otac. Uvek je raspoložen i veseo, kada je teško, ume da kaže: „Ljubice, idemo dalje!”

Brak Predraga i Ane Rajković svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte Golman Predrag Rajković opljačkan, od kuće u Francuskoj ostali samo goli zidovi

Brak Predraga i Ane Rajković je ojačao nakon nemilog skandala koji ih je zadesio, a supruga poznatog golmana je rekla da smatra da je porodica ključ svega i da se uvek trude da budu zajedno jer dečaci jako teško podnose razdvojenost od tate. Za nju je najvažnije da porodica bude na okupu i da deca odrastaju uz oba roditelja. Ana je istakla da posao i obaveze ne smeju biti preče i da porodica nikada ne sme da trpi.

“Dečaci teško podnose razdvojenost od tate, pa se trudim da stalno budemo zajedno. Smatram da je porodica ključ svega i da mora biti na prvom mestu. Razdvajamo se samo kada je Peđa u karantinu, ali nikada ne bih pristala na to da on živi u Španiji, a mi ovde. To ne dolazi u obzir. Najvažnije mi je da deca odrastaju uz oba roditelja. Odrasla sam samo uz majku i znam koliko je bitno da budem uz svog supruga. Biznis je mimo toga, porodica ne sme da trpi” – izjavila je Ana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram