Svet

26 Jula, 2020 17:00

Zola ponovo OPELJEŠIO Miljanu! Komšinica otkriva kakav je HAOS u Nišu!

Posle mesec dana u Banjaluci sa Zolom, Miljana se vratila u svoj rodni Niš, piše STAR. Međutim, kako se šuška ona i Zola su tada zajedno došli kod nje pošto njeni roditelji Marija i Siniša nisu bili tu, ali ta idila nije dugo potrajala.

„TEK KADA SE VRATE SA MORA, VIDEĆE KOLIKO IM PARA FALI SA RAČUNA!“

„Čim su Marija i Siniša malog Željka odveli na more, Miljana je odmah doletela u Niš sa Zolom, jer da su njeni tu, on ne bi mogao ni da priđe kapiji. Oni ne žele da ga vide, a ni Miljanu jer su mnogo ljuti na nju. Tu su bili nekoliko dana, pravili su žurke i galamu, međutim, nastala je opšta frka i svađa, ma to je ceo komšiluk slušao. Kako se Miljana drala, Zola je ponovo počeo da se kocka po Nišu i potrošio je mnogo njenih para koje je krvavo zaradila u rijalitiju. Posle te svađe ga je izbacila na ulicu i od tada mu se gubi svaki trag“, priča za STAR izvor iz komšiluka porodice Kulić i nastavlja:

„Čim je Miljani istekla zabrana prilaska majci, ona je došla u Niš, ali nije otišla sa njima na more, jer nisu ni hteli da je povedu. Sa njom je doleteo i Zola, ali se pokajao. Izbacila ga je sa sve koferom na ulicu. Polivala ga je i nekim pićem, haos je bio na ulici. On ni reč nije izustio, samo je pokupio stvari sa poda i otišao pešaka ka gradu. Od tada je prošlo nedelju dana, ali njega nema”, priča komšinica i dodaje:

Otišao je taj za Bosnu, pa šta će ovde kad nema prebijene pare, a zlatna koka mu zavrnula slavinu. Nikada se ta Miljana neće opametiti, čim se posvađala sa Zolom, zvala je majku da joj kaže da ne brine i da sa Zolom više nema ništa. Kukala je majci na slušalicu, sve je odzvanjalo. Ali oni joj ništa ne veruju jer ih stalno laže i tajno ide u Bosnu. Ma strašno, mnogo im je teško, brinu o tom malom detetu kao da su mu roditelji, a ne baba i deda. Stalno im dolazi i Socijalna služba da ih proverava, svašta im je natovarila na vrat“, završava za STAR komšinica iz Niša koja je i sama šokirana Miljaninim ponašanjem.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR