Igor Jurić i Milena Popović svet portal svet tabloid
Svet

November 19, 2023 13:00

By

Jedan slučajan susret promenio je sve: Igor Jurić i Milena Popović više ne kriju sreću (foto)

Igor Jurić i Milena Popović zajedno proslavili njegov rođendan

Milena Popović, državna sekretarka ministarstva trgovine i turizma, na svom Instagram profilu je podelila fotografije i video snimke sa proslave rođendana svog emotivnog partnera Igora Jurića.

Igor Jurić i Milena Popović svet portal svet tabloid

Instagram

Igor Jurić i Milena Popović ne kriju sreću

Milena je podelila niz fotografija, a prva u nizu je bila fotografija predivne dekoracije uz koju je napisala: “Za moju ljubav i njegov 50.” Na svom profilu je podelila i njihove zajedničke fotografije uz emotivne reči: – “Srećan ti rođendan radosti moja. Hvala ti što si me oživeo. Voli te tvoja žena. Zauvek”

Milena Popović je svojevremeno je govorila kako su se Igor i ona upoznali pa je istakla da se taj susret desio sasvim slučajno. Mnogi smatraju da ih je lična tragedija spojila, ali ona tako ne misli. Igor Jurić i Milena Popović su često na meti kritika, pogotovo Milena koja je dobijala i negativne komentare koje je jednom i objavila na svom profilu, a njihova emotivna veza od početka je u žiži interesovanja.

Igor Jurić i Milena Popović svet portal svet tabloid

Instagram

Igor Jurić i Milena Popović – Jedan slučajan susret sve promenio

“Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo se sreli i počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim to” – rekla je Milena.

“Slučajno smo se upoznali desilo se nešto ponovo. Ja sam jednostavno u njemu videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao.”

Igor Jurić i Milena Popović svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte Sreća je pokucala na vrata – Milena Popović i Igor Jurić obelodanili vesti, ovo su čekali godinama

Igor Jurić, osnivač fondacije “Tijana Jurić”, je rođen 20. novembra, ali proslavu rođendana je odlučio da napravi malo ranije, u krugu prijatelja i voljenih osoba. Na proslavi je bila prisutna i Igorova ćerka Saška koja je podelila snimke sa proslave na kojima se vide muzičari i Igorovi prijatelji. Igor je više puta istakao koliko je ponosan na svoju ćerku Sašku, a jednom prilikom je objavio emotivne reči upućene njoj: ‒

– “Ona je prerano odrasla. Ona se sa velikim gubitkom nosi kao malo ko. Ona je smisao mog života. Ona je razlog zbog koga mislim da sve ima smisla. Ona je pokazala i dokazala da može. Imamo isti temperament i zbog toga se teško razumemo. Ona je moj heroj. Ona je Saška” ‒ reči su kojima je Igor Jurić opisao svoje dete.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram