Svet

October 26, 2023 10:15

By

Sreća je pokucala na vrata: Milena Popović i Igor Jurić obelodanili vesti, ovo su čekali godinama

Milena Popović i Igor Jurić ponosno podelili divne vesti

Milena Popović pre nekoliko meseci zabrinula javnost zbog požara u stanu koji se dogodio ali, koji je ubrzo i saniran. Milena Popović i Igor Jurić pregrmeli su mnoge stresne situacije ali sada su konačno sreći, velika vest je pokucala na vrata…

Milena Popović i Igor Jurić

Foto: Youtube printscreen

Milena Popović i Igor Jurić presrećni zbog novih vesti

Uz fotografiju sa svojim izabranikom, na Instagramu je napisala: „Od danas u Srbiji sistem ‘Pronađi me’. Ponosna”. Stavila je i srce.

Pročitajte Ekskluzivni papraco – Prve zajedničke fotografije Milene Ivanović i Igora Jurića (Foto)

Udovica Olivera Ivanovića već dugo je u vezi sa Igorom Jurićem, direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu, koji je i najzaslužniji za pokretanje ovog projekta, zapravo Amber Alert sistema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Popović (@milena_bogdan)

Milena Popović i Igor Jurić presrećni, evo kako će sve funkcionsati

„Pronađi me”, sistem za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica, prezentovan je u Palati Srbije i zvanično pušten u rad. Kako je sam Igor Jurić za B92.net naveo, danas na snagu stupa prva faza, u kojoj će najbitniju ulogu imati mediji, ali i mobilni operateri, autoputevi i aerodromi.

Pročitajte Uspešna, sa posebnim stavom – Igor Jurić pokazao prelepu ćerku, a evo kakav odnos ona ima sa maćehom Milenom FOTO

– Mediji će po nalogu policije objavljivati informaciju o nestaloj osobi svakih 30 minuta u prvih osam sati, a zatim na sat vremena po isteku, sve dok policija drugačije ne kaže. Kada osoba nestane, operateri su u obavezi da pošalju poruku o nestanku, dok će se na aerodromima i autoputevima informacije o nestalima pojavljivati na LED ekranima. Kada se ustanovi da je dete ili neka osoba u životnoj opasnosti, sistem će se pokrenuti – objasnio je Jurić.

Milena Popović i Igor Jurić

ATA images

Milena Popović pružila je Igoru podršku, kao i za sve prethodne poduhvate a povodom zajedničkog pojavljivanja dobili su niz komplimenata.

Baš ste lep par, ne zna se ko je lepši”, „Divni ste, budite uvek tako srećni i nasmejani”… U komentarima se, pored čestitki što je ovaj značajan projekat konačno stigao u našu zemlju, našla i gomila komplimenata na račun para.

Podsećanja radi, Milena Popović i Igor Jurić tek su od nedavno javnosti obelodanli svoju ljubav iako su mesecim akrili da se među njima rodila divna romansa.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram