Scandal

12 Oktobra, 2020 10:21

KAD SE BIVŠE UDRUŽE! Sanja i Monika oplele po Matoroj! Tomićeva na APARATIMA!

Nakon što je Sanja Stanković napravila opštu pometnju svojim ulaskom u Zadrugu, Jovana Tomić Matora još uvek ne može da dođe sebi, a i teško da će kada vidi kako joj se bivše devojke dobro slažu.

Ne razdvajaju se!

Naime, Sanja i Monika Horvat su bez blama komentarisale Tomićevu nakon čega je Monika iznela Sanji svoje planove posle rijalitija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monika Horvat OFFICIAL (@monika_horvat_official) дана

Volim da je meni lepo, i boli me k**** da li je ostalima. Meni je sve ovo bilo veliki pritisak, zato sam ušla da očeličim ovde. Dosta sam se poljuljala, i shvatila sam da me ova situacija zgazila. Ja sam se nakon četiri dana njoj otvorila, za stvari za koje sam se zaklela da neću. Rekla sam joj neke najintimnije stvari, pa sam se zeznula – rekla je Monika.

Uh, isto, isto mi se desilo, baš sam se zeznula – dodala je Sanja.

View this post on Instagram

❤❤❤

A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on

Volela da odem odavde, da se posvetim otvaranju kluba, on bi radio samo tokom sezone, rekla sam i Jovani, mene ne drži mesto, a i tamo su mi ljudi koje volim, i koji su kao ja – rekla je Monika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) дана

Ma, devojko, nećeš ti nigde, a ista sam po tom pitanju, bitno je se osećaš dobro u svojoj koži, i bitno je da imaš nekog ko te razume – poručila je Stankovićeva.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ