Keba i Ljuba Aličić svet tabloid svet portal svet
Svet

November 2, 2023 21:00

By

Keba pokrao kolegu: On besan i očajan ispričao koja poznata pevačica je upletena u krađu

Keba i Ljuba Aličić u sukobu zbog bugarske pevačice

Ljuba Aličić ima zamerke na mnoge kolege, ali sa Majom Nikolić se baš lepo slaže. Siti su se ispričali, ali Ljuba očito nije znao da ona ima lepo mišljenje o Draganu Kojiću Kebi koji se njemu mnogo zamerio. Da je čuo kako je Maja za ovoga rekla da odlično peva i da mu je pesma koju su na Beoviziji prošle godine odbili, bila vrhunska, debelo bi se pokačili. Keba i Ljuba Aličić dugo ne razgovaraju iz jednog razloga.

Keba i Ljuba Aličić svet tabloid svet portal svet

Ljuba već dugo ne razgovara sa Kebom jer neće da mu oprosti što mu je maznuo pesmu “Bogovi zemljom hode” i snimio je sa bugarskom pevačicom Preslavom. Ljuba Aličić je bio šokiran ovim i
odmah ga je debelo okrpio.

Keba i Ljuba Aličić svet tabloid svet portal svet

Oboje su ispali glupi! Ma neću ni reč da progovorim sa njim nikad više. Evo, poručujem im da se ne brukaju jer ne znaju da pevaju ni on ni ona. Ko je, bre, Keba? Nema ga na mapi, izgubio se. Oni nisu pevači već lopovi koji kradu pesme, sram ih bilo! Ajde da pesma nije prošla kod mene, pa će možda kod njih, ali ljudi, ta pesma je legendarna!

Keba i Ljuba Aličić u sukobu – Šapčanin besan kao ris

Aličić je oduvek bio bez dlake na jeziku, a kada je u pitanju Keba, nije štedeo reči.

– Svi znaju za nju, to je moj mega-hit! Nije mi jasno šta misle? Da će je otpevati bolje od mene?! Oni su obični somovi, ne znaju da pevaju, nikada njega nisam video da peva. Ja priznajem pevače kao što su bili Marinko Rokvić, Šaban i Aca Lukas, Ceca, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić… To su pevači, a Keba nema veze s vezom – izjavio je Ljuba za Svet.

Pročitajte Kebina žena strahuje da je Keba ne vara sa mlađom pevačicom

– On me uopšte ne zanima. Ispali su smešni. Ma, ja sam bolji pevač od njega u svakom slučaju, veća zvezda i ne pomaže mu to što me šikanira, budala jedna – rekao je ranije ogorčeni Ljuba za Svet, ali Keba nije želeo da širi svađu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES