Dejan Dragojevic
Svet

20 Novembra, 2021 13:00

Komšinica iz Bosne: Dejan će umreti u mukama ako mu se ne skinu VRADŽBINE!

Dejan Dragojević pod hitno mora da potraži pomoć kako ne bi poludeo i, ne daj Bože, nastradao, tvrdi njegova i Dalilina komšinica iz Šepka!

Dejan će umreti u mukama!

Ja sam u svom životu svašta videla i prošla, a ovo što se dešava sa njima je zbog sihira. Svi nešto pričaju kako je vlaška magija opasna, ljudi moji, sihir je jači od svega što postoji. Ima ovde u kraju hodža koji se time bavi. Te vradžbine samo retki znaju da rade i da skidaju. Dejan je nadrljao tu ni kriv ni dužan, mislim da je to Dalili rađeno, a da je on popio. Stavi se taj papirić sa sihirom u vodu ili sok i kad popije, čini uđu u njega, zatruju mu krv, telo, mozak. Ubiju ga ako je to neko hteo. Može čovek da sedi normalno za stolom i samo jednog trenutka ustane i presudi drugima ili sebi – priča komšinica Senida za SVET i dodaje:

Dalilina mama je, čujem, svašta radila ljudima, pa je možda neko hteo da se osveti njenoj ćerki i zetu. 

DAlila Dragojevi

Dalilin tata Huso kaže da ništa nije nemoguće. On lično ne veruje u te stvari, ali vidi da se sa njegovom ćerkom nešto čudno dešava.

Verujem u Boga, a kažu da ne možeš da veruješ i u njega i u vradžbine. Mada, ona mi ne liči na moje dete, koje je pred ulazak u ‘Zadrugu’ imalo sreće i dobar brak sa Dejanom. Njih dvoje su se sjajno slagali, nije bilo nikakvih problema i sad ovo. Baš mi je juče bio Dejanov otac. Sedimo, pričamo, ali nema više šta da se kaže na tu temu. Nismo u njenoj glavi da znamo šta je i kako. I on je čovek šokiran, zatečen. Ja sam rekao, njoj ću moći da oprostim samo ako joj Dejan bude istinski oprostio. Samo u tom slučaju. Kuća u kojoj su živeli je na moje ime i samo Dejan može da je dobije. Neka radi sa njom šta želi. Da mi je da mogu samo do njega da dođem da mu nekako javim da sam uz njega, da ga podržavam, da se ne brine. U početku sam se jako bojao za njega, njegovo zdravlje, da ne naudi sebi, ali mislim da se sad malo oporavio. Dalila i on su me vodili kod lekara, lečili, imam velike probleme sa zapušenim venama na nogama i visok pritisak. Sad bi joj samo rekao: ‘Ćerko, htela si da ozdravim kako bi me dokusurila i ubila’. A to sad upravo radi – zaključuje Huso za SVET.

Inače, da sa Dalilom nešto nije u redu, još davno je upozorio čuveni parapsiholog Mevludin Duvančić.

Dalila ima dosta negativne energije u sebi, mnogo je propatila u životu, imala je teško detinjstvo, svačega se nagledala. Njen otac radio je veoma loše stvari u prošlosti, a mnogo puta je bila
izigrana i od strane prijatelja i momaka. Dalila će veoma teško naći pravog prijatelja, dobrog momka i muža. Ona ni sa kim neće opstati jer je svi doživljavaju negativno. Ona se povremeno
kaje, ali treba joj pomoć da bi uspela u životu. Ona ima negativan stav prema ljudima, mnogo je posesivna i ljubomorna, voli da kopa po tuđoj prošlosti, a ne vidi šta je ona prošla u životu – kaže Mevludin, koji je video da je Dalila mnogo išla po vračarama i gatarama.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET