Koncert Ace Pejovića u Zagrebu svet portal svet
Svet

February 15, 2024 15:32

By

Zagreb ovacijama dočekao Acu Pejovića (foto)

Koncert Ace Pejovića u Zagrebu

Veličanstvena noć, ukratko bi bio opis fantastičnog koncerta, koji je Aco Pejović održao u Zagrebu. Dupke puna “Arena” podrhtavala je od horskog pevanja, pa su se tako ređali hitovi, “Ponoc”, “Za Ljiljanu”, “Da si tu”, “Sve ti tugujem”, “Taksi”, “Opušteno”, ali i “Bez tebe” Olivera Dragojevića, koje je Aco u duetu izveo sa Sašom Kovačevićem, koji mu je bio i specijalni gost na koncertu.

Zoran Ilić

I tako do duboko u noć su Zagrebom odzvanjali hitovi ovog vanserijskog umetnika, a on sam nije ni želeo da sakrije koliko je srećan zbog činjenice da je Arena bila pretesna za sve njegove obožavace.

Koncert Ace Pejovića u Zagrebu svet portal svet

Zoran Ilić

– Presrećan sam. Ovo je sada već tradicija, budući da smo i prošle godine na ovom istom mestu imali sjajan koncert – izjavio je Aco odmah nakon nastupa gde ga je 20.000 ljudi vratilo na bis, neumorno čekajuci treće muzičko poluvreme popularne regionalne zvezde.

Koncert Ace Pejovića u Zagrebu svet portal svet

Zoran Ilić

Inače, u Zagrebu je kao podrška bila i porodica popularnog pevača, ali i i mnogo prijatelja iz Srbije, što je njega posebno ganulo, pa je i žurka posle koncerta bila za pamćenje.

Više fotografija sa Acinog sjajnog koncerta pogledajte u galeriji ispod teksta.

AUTOR: VESNA MILANOVIĆ

FOTO: ZORAN ILIĆ