Kristijan Golubović
Scandal

10 Juna, 2021 12:00

Kristijan hitno NAPUSTIO Zadrugu! Morao da reši OZBILJAN PROBLEM?

Kristijan Golubović morao je hitno da napusti „Zadrugu” zbog komplikacija sa zubima.

Sad pokušava da se opere od veze sa Kristinom!

Po povratku na velelepno imanje, Golubović je promenio ploču jer je kako kaže saznao šta mu je Kristina Spalević, sa kojom je javno prevario suprugu Ivanu, pričala i radila iza leđa.

Ono što se desilo, meni je bilo sve jasno. Ona je neuračunljiva. Pokazala mi je neku svoju stranu koja je poljuljala naš odnos. Ja njoj rekao da meni smetaju neke stvari. Ja sam nju kritikvao za ponašanje, pa mogu i nju. On se zaljubila, borila se za ovu vezu, ali je Kristina napravila velike greške – počeo je Kristijan i nastavio:

Slušao sam neke stvari, išao sam nešto kod zubara, popravljao neku komplikaciju sa zubima. I tada sam, sticajem okolnosti čuo još par stvari i totalno sam se poremetio. Meni smetaju stvari, ja sam čovek sa pedigreom i mene hejtuju – pričao je Kristijan zbog čega je Kristina kroz suze istakla je da se o njoj izmišljaju strašne stvari:

Ja mislim da se on ne pere. Meni je jako teško. Sve je počelo tako što se desilo to. Ove stvari koje sam ja čula nemaju veze sa životom. On veruje u priče, a ne u dela, ja sam njemu dokazla da hoću da budem sa njim, a ako će on meni da prebacuje prošlost onda on ima problem – rekla je Kristina kroz suze.

Evo kako je sve izgledalo:

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ