Ljubav Olje Crnogorac i biznismena svet portal svet tabloid
Svet

December 1, 2023 13:00

By

Bivša voditeljka se pomirila sa moćnim biznismenom, bio joj je zlatna koka

Ljubav Olje Crnogorac i biznismena intrigira 

Kada je letos procurela vest da je bivšu voditeljku Olju Crnogorac ostavio moćni biznismen sa kojim je bila u vezi i koji ju je obasipao novcem i poklonima, ona nije želela da pljuje po njemu jer je očito imala plan da ga vrati, u čemu je i uspela.

Ljubav Olje Crnogorac i biznismena

Rajko Ristić

Ljubav Olje Crnogorac i biznismena ponovo cveta

Kako Svet saznaje, milioner D.J. opet je u tajnoj vezi sa Oljom Crnogorac, pa se njen život na visokoj nozi nastavlja punim tempom. Pričalo se da joj je ljubavnik finansirao i gradnju vikendice koja više liči na vilu u Holivudu, a čije je slike ona kačila na društvene mreže, žaleći se kako je preduzimač pokrao toliko da je i sebi od njenih para sazidao kuću.

Drugarica tvrdi da ljubav Olje Crnogorac i biznismena cveta, da Olja opet putuje po svetu sa svojim biznismenom i da joj jako prija što je svi uvažavaju kada je pored njega, pa se ne libi da proziva sve žive kad joj nešto zasmeta. Ona se pre raskida bila toliko zanela da je počela da mu se meša u poslove, zbog čega se on sklonio od nje. Olja Crnogorac je prekid veze teško podnela, a njena drugarica je tada sve ispričala za medije:

Ljubav Olje Crnogorac i biznismena svet portal svet tabloid

Rajko Ristić

Pročitajte Sušim se, kašljem, gušim se, idem kući da umrem – Olja Crnogorac otkrila detalje pakla kroz koji je prošla

– “Taj čovek joj je sve pružio. Luks putovanja na kojima je uživala i hvalila se po društvenim mrežama, garderobu, tašnice, ma sve. Ali, eto, sve ima rok trajanja. Više ne želi da bude sa njom i to joj je saopštio. Besna je, ljuta i povređena jer je ostala bez zlatne koke. Jeste mi prijateljica, ali mnogo je poletela. Mislila je da će ostaviti suprugu zbog nje, ali od toga nema ništa. Stavlja ona na Instagram fotografije kako je srećna i zadovoljna, a zapravo ključa od besa.” Drugarica
koju smo pozvali da proverimo kako sada stvari stoje, nije želela više da komentariše kako ne bi imala problem sa njom, samo je dodala kako će “Olja sada
sve učiniti da ne izgubi opet svoju zlatnu koku jer pare i luksus voli iznad svega”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: Rajko Ristić