Razvod Kemiša i Vesne Zmijanac
Svet

November 16, 2023 10:15

By

Na aerodromu ga je čekala verenica… Zorica i Kemiš otkrivaju skandalozne detalje njihovog braka

Ljubav Zorice i Kemiša počela je sasvim slučajno i to pet godina pre večanja

PevačicaZorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš u skladnom su braku 37 godina i zbog toga važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi. Brak dug više od trideset godina krunisalo je međusobno poštovanje i poverenje zbog kog i dan-danas savršeno funkcionišu. Međutim, na početku, postojale su intrige koje ni danas mnogi nisu znali – ljubav Zorice i Kemiša počela je sasvim slučajno.

Ljubav Zorice i Kemiša

ATA images

Zorica je ovim povodom otkrila šta se to dešavalo na početku njihove veze i kako je Kemiš, u svom prepoznatljivom stilu, stavio do znanja da je Brunclikova njegova jedina i najveća ljubav. Njihovom prvom susretu prisustvovala je i tadašnja, Miroljubova verenica…

Pročitajte Fotografija govori više od reči – Zorica i Kemiš imaju još jedno dete, isplivala dugo čuvana tajna (foto)

– Značajan susret za nas desio se u Parizu, u aprilu 1980. U ‘grad svetlosti’ stigla sam s najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – ispričala je Zorica iskreno govoreći. Tada se rodila između ljubav Zorice i Kemiša…

Ljubav Zorice i Kemiša

ATA images

Ljubav Zorice i Kemiša – Susret s verenicom

Takođe, prisetila se dana kada je po dogovoru, dve nedelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Miroljuba. Tada je usledilo iznenađenje. Po njegovom povratku čekali su ga njegova navodna verenica i njen otac, da ga vode kući. Međutim, Miroljubova reakcija tada je začudila sve sem Zorice.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Zorica Brunclik otkrila zbog čega je Kemiš hteo da je ostavi

Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je s ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu – prisetila se Zorica.

Ljubav Zorice i Kemiša

ATA images

– Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se ustvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli, jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara, jer trpi bolove.

Pročitajte Soba Zorice i Kemiša odaje veliku tajnu, evo šta se krije iza zidina velelepne vile (foto)

– Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav – otkrila je folk zvezda svoju životnu priču svojevremeno, preneli su domaći mediji.

Ljubav Zorice i Kemiša

ATA images

Podsetimo se, Zorica Brunclik svojevremeno je pričala i o detaljima druženja sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković. Gostujući u jednoj emisiji prošle godine, otkrila je sve o ljubavi na koju je, kako i sama ističe bila ljubomorna, ali i da su bili izuzetni prijatelji. 

Pročitajte Zorica Brunclik – Kemiš je bio poslednji čovek za koga bih se udala

– Jedino sam bila ljubomorna na njihov brak. Miroljub i ja, kada god smo se vraćali od njih, uvek sam mu govorila: “Ti mene ne voliš onako kao što Sloba voli Miru i obrnuto“. To je ljubav o kojoj će se pričati i tu postoji samo uvažavanje i poštovanje – rekla je Zorica i dodala:

– Nikada se svojih prijatelja nisam odrekla. Mislim da sam ja jedina osoba na koju oni nisu imali namere, niti potrebe da ostavljaju utisak – dodala je ona u emisiji “Pečat u vremenu” pisao je ranije Scandal!

AUTOR: SVET

IZVOR: Scandal!

FOTO: Bojan Vuković