Scandal

15 јула, 2020 16:00

Maji je baš pukao FILM! Janjuš sve vreme provodi sa OVOM ženskom osobom!

Ljubavna drama između Maje Marinković  i Marka Janjuševića Janjuša koju je milionski auditorijum imao prilike da prati i u supefinalnoj noći “Zadruge 3“ nastavila se, a kako se čini, situacija je sve zategnutija.

JANJUŠ PONOVO UHVAĆEN U LAŽI!

Naime, Marinkovićeva se sada nalazi u nebranom grožđu, budući da je budućnost njene veze sa oženjenim Janjušem i dalje neizvesna, dok je njen otac Radomir Marinković Taki sve izričitiju u tome da ne podržava to da njih dvoje budu zajedno. Ovoga puta Maja se oglasila i otkrila  sve detalje svog trenutnog odnosa sa Janjušem, koji je uhvaćen u još jednoj laži, budući da je izjavio da se ne čuje ni sa kim, pa ni sa Marinkovićevom.

„Janjuš i ja rešavamo taj naš odnos, još ne znam tačno na čemu smo, čujemo se, sve funkcioniše okej, ali je on sve vreme sa Krunom. Nije baš onako kako sam ja očekivala. On sada nema nikakve veze sa Enom, neće se pomiriti, imaju kontakt samo zbog Krune. On će da iznajmi stan u kom će da živi sam. Više ja znam šta hoću nego on. Još se sumiruju utisci, ali ja stojim iza svojih postupaka.”, rekla je Maja i dodala:

„Razumem ja njega i njegove obaveze, ali volela bih da vidim kako će to da funkcioniše. Mislim da na njega trenutno utiču mišljenja drugih ljudi. Njemu je sada dete na prvom mestu, što je i normalno, mislim da treba muški da stane iza svega.  Za sada me niko od Janjuševe porodice nije kontaktirao. Ni Ena.”, otkrila je Marinkovićeva za Pink.rs

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević