Majka Anđelke Prpić svet novine svet portal
Svet

March 31, 2024 15:45

By

Na premijeri pukla istina: Anđelkina majka otkrila šta misli o zetu Marku

Majka Anđelke Prpić ima divno mišljenje o zetu

Anđelka Prpić sinoć je održala premijeru svoje nove monodrame “Šta me opet snađe” u mts Dvorani, a tim povodom podršku su joj pružali najbliži prijatelji i porodica.

Majka Anđelke Prpić svet novine svet portal

Ata images

Majka Anđelke Prpić obožava zeta Marka

Sinoć je u prepunoj dvorani održana premijera Anđelkine monodrame, a pored brojnih prijatelja i kolega koji su došli da je podrže, tu su bili i njena majka, sin Jakša i suprug Marko. Ponosna Anđelkina porodica držala se zajedno, strpljivo čekala da sednu na svoja mesta, a na njihovim licima bili su osmesi.

Za razliku od poštapalice da se svekrve i snaje ne vole, sa taštama i zetovima ipak je druga priča. Majka Andjelke Prpić obožava svog novog zeta, a ako se vratimo malo unazad prisetićete se i momenta gde šarmantni Marko potpuno zablistao.

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

Glumica Anđelka Prpić je, posle nedavno odigrane predstave u Novom Sadu, doživela iznenađenje od supruga Marka Žugića. On je odlučio da izađe pred svima na binu, da poljubi suprugu u usta, te da joj da poklon.

Anđelka je primila buket cveća od njega, a nije krila oduševljenje zbog ovog njegovog poteza.

Majka Anđelke Prpić svet novine svet portal

Instagram printscreen

Pretpostavlja se da je majka Andjelke Prpić bila izuzetno ponosna na gest svog zeta, ipak znajući otpočetka da je Žugić njen savršen izbor. I do kraja života. A tada je to, složićete i sami, pokazao na delu.

Pročitajte Glumica napravila potpunu pometnju na venčanju – Prezime Anđelke Prpić iznenadilo sve

Poznata glumica privatan život ne voli da eksponira u javnosti, a vest da je po drugi put postala majka pojavila se krajem maja prošle godine, a ona se porodila deset dana ranije. U tajnosti se pre nekoliko meseci udala za sadašnjeg supuga Marka, a svadbu su za najuži krug prijatelja napravili u jednom restoranu na Zemunskoj pijaci.

Majka Anđelke Prpić svet novine svet portal

Instagram printscreen

Glumica je nedavno progovorila o životu sa dvoje male dece, te priznala da i pored mnogo obaveza nalazi vremena da se posveti poslu.

“Jednako je prelepo i izazovno. Ali kad se nasmeju ili pruže ruke ka vama, sve postaje čarobno. Biti mama je ipak privilegija koju jako ozbiljno shvatam”, rekla je Anđelka, pa dodala:

“Uz podršku kod kuće, za sve se ima vremena. Radim koliko mi prija. Počela sam sa pripremama drugog dela monodrame “Šta me opet snađe”. Uzbuđena sam zbog toga, pomalo uplašena i mnogo radosna…”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram