Svet

14 Septembra, 2021 11:55

Marini Tucaković POZLILO! Guši se, sin Laća TRAŽI POMOĆ!

Marini Tucaković pozlilo je i ona je sada hospitalizovana. Ona imala gušenja a njeni sin, kompozitor Milan Laća Radulović na Tviteru je naveo da je njegovoj majci Marini Tucaković da joj je hitno potrebna pomoć, jer u tom trenutku nije uspeo da organizuje lekarsku pomoć.

Marini Tucaković POZLILO! 

Sin Marine Tucaković, Laća je ovo napisao na tviteru.

Pomoć! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam – napisao je Milan Laća Radulović i zabrinuo svoje pratioce.

Međutim, laće se posle obajva kratko javio medijima, i objasnio da je Marina smeštena u bolnicu.

Imajte samo dobre misli – rekao je kratko za Kurir.

Podsetimo, Marina se godinama bori sa opakom bolešću, a nedavno je ispričala kako se oseća.

Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko – zaključila je Marina, prenosi Kurir.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ