Svet

23 септембра, 2022 17:00

Lako je tebi sa takvim telom: Mlađa sestra ismeva Miljanu zbog kilaže, javno objavila njenu sliku pa je ovako iskomentarisala (foto)

Mlađa sestra Miljane Kulić fantastično izgleda, evo čime se bavi 

Sestra učesnice rijalitija Miljane Kulić, Ana, privatno se bavi fitnesom, a osim personalnih treninga prezgodna Kulićeva stručnjak je i za ispisivanje plana ishrane. Njene fotografije ostavljaju bez daha i ne libi se da pokaže svoje telo u bikiniju kako bi bila veliki podsrtek i svim drugim devojkama koje kubure sa viškom kilograma.

Pročitajte: Miljana Kulić neprepoznatljiva – Promenila život iz korena i otišla u manastir, izgleda tako tužno

Objava Saške Karan

Foto: Ata Images

Budući i da Miljana Kulić ima problem sa kilogramima, sigurno smo da je Ani baš ona velika motivacija. Rijaliti zvezda koja je nedavno izašla iz bolnice sa 22 kilograma manje, a prethodno bila u životnoj opasnosti nakon operacije želuca u Turskoj, trenutno se nalazi kod kuće. Miljana je takođe na posebnom režimu ishrane budući da nakon ovako rigoroznog zahvata ne bi smela da jede količinski mnogo kao što je to činila ranije.

Pročitajte: Operisana Miljana Kulić – Marija otkrila kako se oseća i kad se vraća u Zadrugu

Miljana Kulić izašla iz bolnice

Foto: Rajko Ristić

Ana Kulić, koja je inače po struci farmaceut pa fitnes instuktor, velika je podrška svojoj sestri, pa je tako i pre nekog perioda, na svom Instagram profilu objavila kolaž fotografija gde je uporedila sebe i Miljanu napisavši:

Foto: Insatgram Screenshot

– Stalna borba protiv genetike – aludirajući na Miljanin izgled.

Mnogi su ovo protumačili kao ismevanj3 Miljane, ali je u stvari sasvim suprotno. Sestra Ana je Miljani velika podrška i vetar u leđa te ne sumnjamo da će joj Ana pomoći da dođe do željenih rezultata kako bi ponovo zablistala kao nekad i bila ona stara i nasmejana Miljana koju voli publika širom dijaspore i regiona…

Foto: Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images