Scandal

18 Septembra, 2020 23:00

Monika Horvat: „Ne zaljubljujem se lako jer mi je SRCE više puta bilo SLOMLJENO!“

Atraktivna zadrugarka Monika Horvat već je izazvla veliku pažnju javnosti, a pred ulazak u Zadrugu, samo za SCANDAL! otkrila je sve svoje tajne!

„Srce mi je više puta bilo slomljeno!“

„Dolazim iz Crkvenice, to je mali grad pored Rijeke. Imam 28 godina. Bila sam nedavno u Americi, trebalo je tamo da nostrifikujem diplomu, ali se to malo odužilo. Posle sam radila par meseci u Dubaiji, ali sam se vratila svojoj najvećoj ljubavi, a to je klupski život. Najviše volim da radim u klubu. I nastojim da otvorim sopstveni”, objasnila je Monika i dodala:

„Bila sam promoterka, radila sam sa hostesama u Dubaiju. Naravno da znam šta se priča o devojkama koje idu u Dubai, ali toga ima svuda u svetu, i u Beogradu, Hrvatskoj, Americi… Ja znam zašto sam tamo bila i šta sam radila, nikakve priče me ne dotiču, ispričala je hrvatica koja je pred ulazak na imanje bila slobodna, te je tvrdila da nije pristalica seksualnih odnosa pred kamerama:

„Što se seksa u rijalitiju tiče, to ne, nikako! Sigurna sam za sebe! Ne mogu ni da se poljubim, treba mi šest meseci da se s nekim zbližim. Puno sam se opekla, ne dozvoljavam sebi da se zaljubim lako, rekla je Monika, međutim ubrzo je pala na Matorinu harizmu sa kojom je i uplovila u emotivnu vezu.

Zadrugarka se osvrnula i na prošlogodišnju pobednicu Ivu Grgurić:

„Nisam je upoznala kao čoveka, znamo se površno. Imamo samo jedan selfi! Ne poznajem ni njenog bivšeg dečka Marinka, isto ga znam kao i nju. Ne mogu govoriti o ljudima koje znam samo površno,  rekla je za SCANDAL!  Monika koja je priznala koje intervencije je radila na sebi:

„Operisala sam nos i hijaluron sam stavila u usta, sve je drugo moje… A što se tiče mog tipa osobe…, mnogo sam komplikovana, ne sme da laže, mora da ima manire, ne sme da psuje, prosto, treba da me drži kao malo vode na dlanu! Volim dobrice i da su mlađi ili bar isto godište, ne volim starije… Veoma sam oprezna kada se zaljubljujem jer mi je srce više puta bilo slomljeno,  zaključila je tada zadrugarka i ne sluteći da će se zaljubiti u Jovanu Tomić Matoru.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES