Star

17 Januara, 2022 11:00

EKSKLUZIVNO! MRAČNA TAJNA TURSKOG ZAVODNIKA: BIVŠA RASKRINKALA DŽANA JAMANA!

BIVŠA RASKRINKALA DŽANA JAMANA!

Promo/TV Prva via Global Agency

Prethodna godina bila je prilično turbulentna za Džana Jamana, naročito kada je reč o ljubavnom životu. Naime, on je trebalo da se oženi italijanskom novinarkom Diletom Leotom – zaprosio ju je nakon svega nekoliko nedelja poznanstva, ali umesto da stanu na ludi kamen, razišli su se. Teoretičarima zavere to je dalo vetar u leđa da neumorno nastave da ponavljaju svoje tvrdnje prema kojima je veza Džana i Dilete bila samo običan PR, te da su se njih dvoje dogovorili da glume da su zajedno kako bi povećali svoju popularnost u Italiji. Detalje donosi novi broj magazina „TV Novele”, koji vas uveliko čeka na svim kioscima!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

S druge strane, Dileta je nedugo nakon raskida demantovala takve navode, tvrdeći da zaista voli Džana, ali da su se stvari među njima odvijale prebrzo, da su oboje strastveni i temperamentni te da je odluka o venčanju možda bila ishitrena. Sada su se pojavile nove informacije – Leota je pre nekoliko dana sasvim iskreno progovorila o krahu ljubavne idile.

-Nisam mogla da se nosim sa Džanovim ekscesima. Tokom leta sam shvatila da je to previše za mene, a onda sam odlučila da stavim tačku na veridbu. U ovom trenutku mislim da nas dvoje nećemo obnoviti romansu, ali, znate kako kažu – nikad ne reci nikad – ispričala je zanosna lepotica, s tim što nije želela da precizira na kakve tačno ekscese misli. No, nije ni morala!

 

Ako želite da saznate na koje je ekscese Dileta mislila, trknite do najbližeg kioska i nabavite novi broj magazina „TV Novele” – u njemu vas, pored pikanterija iz Džanovog života, čekaju i najsvežije informacije sa seta serija „Zakletva” i „Fatalna ljubav”, a tu su i tračevi i intervjui sa vašim omiljenim turskim, latinoameričkim i balkanskim glumcima.

 

Takođe, podsećamo vas da na kioscima možete naći i specijalno izdanje „TV Novela” – HOROSKOP, u kojem možete saznati šta ove godine očekuje vaše omiljene zvezde, a šta čeka vas! Najdetaljnija astro-prognoza po mesecima, numerološka predviđanja, kineski horoskop za 2022. godinu… I još mnogo toga čeka vas u časopisu TV Novele HOROSKOP.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

Inače, ukoliko kupite TV Novele HOROSKOP, dobićete priliku da među prvima u Srbiji postanete vlasnik autobiografije Džana Jamana koja je nedavno izašla u Italiji i puna je dosad neobjavljenih fotografija, a poklanjamo vam i kalendar za 2022. godinu sa likovima iz serije „Kolo sreće”.

 

Vidimo se na kioscima!

 

FOTO: Promo/TV Prva via Global Agency