Supruga Ace Ilića svet portal svet
Svet

January 24, 2024 20:56

By

Zar ovo rade oženjeni muškarci: Bilja potpuno zatečena Acinim ponašanjem

Muž Biljane Jevtić ponašanjem iznenadio pevačicu

Aca Ilić i Biljana Jevtić imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a njihova ljubav, duga preko tri decenije, uspešno odoleva svim izazovima. Oboje priznaju da su se kroz godine menjali, sve zarad ljubavi i zarad opstanka njihovog braka. Ipak, Bilja je bila potpuno iznenađena jednom Acinom promenom, a na tome, kako kaže, može da zahvali rijalitiju Farma, u kome je pevač nekada učestvovao. Muž Biljane Jevtić sada, kako pevačica priznaje, ima jednu veoma dobru naviku.

Muž Biljane Jevtić svet portal svet

Ata images

– Primetila sam da kada jede, ustane i opere tanjir. Prvo sam ćutala, posle sam ga pitala o čemu se radi, jer ranije to nikada nije činio. Rekao mi je da to verovatno radi nesvesno, jer je tako radio na Farmi – priznaje pevačica, otkrivajući tako da pevač ne spada u klasične Balkance koji imaju ružnu naviku da ženama prepuštaju sve kućne poslove.

Pročitajte Komšije otkrile istinu o Bilji i Aci – U javnosti su uljudni i nasmejani, ali kad se kamere ugase evo kakvi su zaista

– Aca je posle Farme postao i dosta smireniji. On je impulsivan, ali je posle rijalitija počeo da kulira kada se iznervira i smireno odreaguje. Očeličio se i ojačao tamo – otkrila je pevačica.

Muž Biljane Jevtić svet portal svet

Instagram

Aca Ilić i Biljana Jevtić i pored toga što se mnogo ne eksponiraju u javnosti i dalje su veoma traženi pevači, pa često nastupaju. Međutim, nije isključeno da će im se na nastupima uskoro pridružiti i njihov sin Ivan, koji odlično peva.

Bilo je reči i o tome da će Aca Ilić i Biljana Jevtić svog jedinca prijaviti na takmičenje Zvezde Granda, ali su oni to demantovali uz reči da se to neće desiti, bar ne dok Ivan ne završi fakultet.

Muž Biljane Jevtić vrhunski je kuvar

A, pored toga što se ne libi da raspremi sto i opere sudove, očigledno je da muž Biljane Jevtić uživa i u kuvanju. A, da mu to ide od ruke juče je to na svom Instagram profilu pokazao Ivan, sin poznatog estradnog para, koji je uz video na kome se vidi Aca dok priprema ručak napisao šaljivo:

– Kratka tužna priča mog odabranog kuvara.

Muž Biljane Jevtić svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM