Nataša Rodić
Svet

9 септембра, 2023 22:00

By

Neverovatna transformacija Nataše Rodić, ali svi samo gledaju u njen stomak FOTO

Nataša Rodić oduševila svojim izgledom

Nataša Rodić već neko vreme nije aktivna na društvenim mrežama, ali je sada najnovijom objavom zapalila Instagram kada je pokazala svoje izvajano telo i fantastičan izgled.

Nataša Rodić

Tokom noćnog izlaska se uslikala u uskom, crnom kostimu koji joj fenomenalno stoji i sa velikim prorezom koji otkriva dekolte i ravan stomak što je pokazatelj da je Nataša svoje vreme odsustva sa društvenih mreža iskoristila za rad na sebi i vežbanje kako bi telo dovela do savršenstva.

Slike i videa koje je objavila to i pokazuju, a kompletan stajling je upotpunila lepim dijamantskim minđušama i elegantnom torbicom.

Nataša Rodić

Nataša Rodić je u dospela u centar pažnje kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića. Nakon Bogdane, udala se i sestra Bojana za Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske.

Za Natašu su govorili da je u stabilnoj vezi sa Matijom Bojovićem koji je inače iz Podgorice i da zajedno žive u njenom stanu u Beogradu.

Nataša Rodić

Instagram

Na Natašine objave njeni pratioci sjajno reaguju i često joj ostavljaju pozitivne komentare poput: „Odlično izgledaš“, „Nikad nisi bolje izgledala“, „Svaka čast“,…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram