Izgled trudne Bogdane Ražnatović
Svet

November 27, 2023 11:45

By

Bogdana izgleda magično u trudnoći ali svi smatraju da joj ova korekcija na licu nije trebala (foto)

Izgled trudne Bogdane Ražnatović ne pravi veliku razliku kao pre blagoslovenog stanja

Izgled trudne Bogdane Ražnatović sve je oduševio nakon vesti koje su odjeknule – da Bogdana čeka trećeg sina sa Veljkom, lepa Ražnatovićeva pojavila se sa sestrama u jednom klubu i sve iznenadila. Osim prelepih vesti koje su Veljko i Bgdana doneli u njihove porodice, vest da je Nataša Rodić smršala do neprepoznatljivost takođe je bila jedna od tema koja se komenariševeć tri puna dana.

Izgled trudne Bogdane Ražnatović

Instagram

Izgled trudne Bogdane Ražnatović negovan je ali fanovi joj zameraju jednu stvar

Bogdana Ražnatović provodila se sestrama za vikend a tom prilikom videli smo da se stomačić još uvek ne nazire. Bogdana je pokazala očaravajući izgled i prelepa iako mnogi smatraju da previše napumpane usne na tako leco lice nije bilo preko potrebno. neophodo.

Pročitajte Bogdana Ražnatović uslikana sa stomakom do zuba – Prepuštena sama sebi, mnoge trudnice ovo ne bi dozvolile FOTO

Naravno, izgled trudne Bogdane Ražnatović prokomentarisan je u pozitivnom smislu budući da se svakako slovi za najlepšu mladu damu i ženu sportiste.

Izgled trudne Bogdane Ražnatović

Instagram

Izgled trudne Bogdane Ražnatović prelep je ali i Bojana i Nataša mogu da joj pariraju

Podsećanja radi, sa njima je bila i Bojana Šijan kaja se gotovo nigde ne pojavljuje otkako je sa sinom Goce Božinovske dobila decu, i tek s vremena na vreme objavio po neku fotografiju na Instagramu. Jasno je da je još uvek atraktivna i zgodna uprkos činjenici da je dvostruka mama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

Nataša, srednja sestra Rodić bila je najmanje medijski eksponirana verovatno zbog toga što njen partner nije javna ličnost.

Pročitajte Neopisiva radost u domu Mirka i Bojane Šijan, fotografija potvrdila prelepe vesti – Ponovo muško FOTO

Nataša je u poslednjih godinu dana drastično smršala, ali su kako se vidi sa fotografija na Instagramu njene zanosne obline ostale na svom mestu. Nataša je dobila sve komplimente za izgled i mnogi su joj poručili da je prezgodna, a posebno fotografijama sa porodicom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images