Star

28 Marta, 2021 15:00

Nova FRKA! Luna OPET u SVAĐI sa Anabelom!

Luna Đogani koja je u sedmom mesecu trudnoće opet se posvađala sa svojom majkom Anabelom. Kako STAR saznaje, ona je zamerila majci što je otputovala u Rovinj na mesec dana, a da se nije konsultovala sa njom i pitala je da li treba da ostane i bude uz nju.

“Izdrala se na nju preko telefona i rekla da je razočarala”

Luna menja raspoloženje često, verovatno kao i sve trudnice, pa joj često ništa nije po volji. Od kako je saznala da je trudna, zakopala je ratne sekire sa Anabelom i njih dve su opet kao nekada postale bliske. Međutim, Luna se baš naljutila na svoju majku jer je nedavno sa Andrejem i Blankicom otputovala u Rovinj i saopštila Luni da će tamo biti mesec dana. Luna se uplašila, jeste da je Marko stalno sa njom, tu je i Gagi, ali majka je majka, Lunči ulazi u osmi mesec i dug joj je period od mesec dana da Anabela ne bude tu. Mnogo saveta je dobila od majke i znači joj kad zna da je blizu. Ona je Anabeli svašta rekla na telefon, počela je i da plače i spustila joj slušalicu. Anabela je bila u šoku i baš zabrinuta da slučajno Luni ne pozli. Kako je u tom momentu putovala ka Rovinju, nazvala je Ninu i rekla joj da ide kod Lune i proveri kako je – kaže nam izvor STARA i dodaje:

Marko pak ne priča sa Anabelom, ali je objasnio Luni da burno reaguje i da nema potrebe da se ljuti, da su svi tu uz nju i da će Anabela da dođe pre nego što ona uđe u deveti mesec. Izgleda da je Luna, kako se bliži termin porođaja, sve uplašenija i zato tako burno reaguje. Nina je javila Anabeli da je Luna dobro i da ne brine. Dva dana je bila ljut, nije htela da odgovara na poruke majci, a onda joj se javila i priznala da je pogrešila. Anabela joj je objasnila da je razume i da se ne sekira ništa, dodala je da je pričala sa Andrejem i da će se vratiti ranije – završava izvor STARA.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/INSTAGRAM