SJAJNA ATMOSFERA!

3 Juna, 2022 12:06

Uz kvalitetno vino i romantičan pogled na more: Otvaranje ekskluzivnog restorana „Square“ na turističko atraktivnoj lokaciji u Portonovi

Na turističko atraktivnoj lokaciji u Portonovi, sinoć je otvoren je ekluzivni restoran „Square“. Ova nova lokacija u jaht marini nudi jedinstveni gastronomski Middle East koncept u luksuznom ambijentu…

„Square“ je sjajno mesto koje nudi vrhunsku pripremu mnogobrojnih jela a otvara mogućnost i same pripreme jela pred gostima uz signature koktele, inostranu muziku i sve to uz romantičan pogled na more. Među gostima na otvaranju restorana bila je modna dizajnerka Nataša Pejović, čije kreacije izmedju ostalih nose Ceca i Anastasija Raznatović.

Nataša je veče provela u društvu vlasnice lanca luksuznih butika u Cirihu, Zdenke Ajković.

Goste vlasnika „Square“ koji su doputovali čak iz Švajcerske, Nemačke i Austrije zabavljala je Nina Žižić i violinistkinja Verica Čuljković.

Gospodin Korać je sve svoje goste smestio u najluksuznijem hotelu u Evropi, u One&Only u Portonovi.

Posetioci koji su sedeli na tri prostrane terase sa pogledom na more uživali su u kulinarskim specijalitetima i domaćim vinima. Prezadovoljni, imali su samo reči hvale kako za profesionalnu uslugu i kulinarske specijalitete, tako i za uspešnu organizaciju otvaranja ovog ekskluzivnog restorana.

Ako se po jutru dan poznaje vlasnika „Square“ Dina Koraća očekuja uspešno poslovanje tokom cele godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SQUARE PORTONOVI (@squareportonovi)

AUTOR: SVET

IZVOR: Irena Klein

FOTO: Privatna Arhiva